Ηλίας Ζαρκάδας: Η οικολογία είναι μπίζνα της Αριστεράς

eliasfull
banner
milonas 728x90 1

Για τους μυημένους, η Οικολογία είναι μία μπίζνα της αριστεράς ώστε να διακινούν μαύρο χρήμα και κατά δεύτερον να προσπαθούν να καταστρέψουν τον κακό καπιταλισμό.

Για τους μυημένους, η αριστερά είναι μία. Σπασμένη όμως σε κομματάκια ΣΥΡΙΖΑ, ΜΥΡΙΖΑ, ΤΣΥΠΡΙΖΑ, ΒΡΩΜΥΖΑ, δεν μπορείς να τους κατηγορήσεις όλους γιατί λένε, όχι εμείς αυτοί.

Το πόσο ενωμένοι όμως είναι φαίνεται που το έφτασαν το θέμα της κατασκευής Καραμπατζάκη στο ευρωκοινοβούλοι στα χέρια των Συριζαίων Ευρωβουλευτών, που αυτό και μόνο του δείχνει ότι όλοι είναι ΣΥΡΙΖΑ και καμιά φορά ξεχνιούνται και ξεκαρφώνονται.

Ξεκινώντας είπα ότι η Οικολογία είναι μπίζνα και βασίζεται σε εκβιασμούς για εύκολο χρήμα από τις εταιρείες που χτυπάνε. Έτσι οι εταιρείες Κινητής Τηλεφωνίας αναγκάζονται να δίνουν διαφήμιση και δωρεές ώστε να σταματήσουν. Έτσι λοιπόν εξαφανίζεται ο καρκίνος μόλις πέσει το παραδάκι!
Άμα τελειώσουν τα λεφτά ξαναθυμούνται τον καρκίνο που βγάζουν οι κεραίες.

Το ίδιο και για την ΑΓΕΤ. Θέλουν να την κλείσουν για να χτυπηθεί ο κακός καπιταλισμός ή εν ανάγκη να δώσει καμιά δωρεά το εργαστάσιο ή/και καμιά διαφήμιση και μετά εξαφανίζεται πάλι ο καρκίνος ως δια μαγείας

Ο τρόπος δράσης των Οικολόγων – αριστερών είναι ο συνήθης. Κατασκευασμένα ψεύτικα στοιχεία. Μαύρη Προπαγάνδα. Κατασυκοφάντηση. Εκβιασμός. Ποινικά αδικήματα όλα.

Αυτοί οι Οικολόγοι όμως δεν τα κάνουν μόνοι τους. Δείχνουν τόσο δυνατοί γιατί έχουν πλάτες. Το λεγόμενο Δημοκρατικό τόξο. Εκδότες, δημοσιογράφοι, βουλευτές, αστυνόμοι, δικαστές…

Γιατί; Γιατί όλοι αυτοί ρουφούσαν χρήμα από 9 δήμους πριν γίνει η ένωση του Δήμου Βόλου και έτρωγαν πάρα πολύ χρήμα με δήθεν νόμιμα έργα. Δηλαδή τους αποκλείω όλους και τρώνε οι δικοί μας. Τρώγανε χρήμα επίσης από την πρώην Νομαρχία και συνεχίζουν και από την νυν Περιφέρεια. Προσοχή – Προσοχή. Εγώ είμαι Ζαρκάδας και βαράω άσχημα μόλις μου επιτεθείτε με το γνωστό τρόπο απειλών για να με κάνετε να το βουλώσω. Το πιο πιθανό είναι να σας το βουλώσω εγώ. Προσοχή – Προσοχή λέω.

Γιατί οι οικολόγοι επαναστατούν για το εργοστάσιο καύσης σκουπιδιών του Βόλου;
Όχι φυσικά για την υγεία των πολιτών. Απλώς θέλουν να ρίξουν τον Αχιλλέα Μπέο από Δήμαρχο γιατί κόπηκε η μάσα τελείως. Και μάλιστα ήταν τεράστιο το χτύπημα που έφαγαν γιατί επί Σκοτινιώτη έγινε η ένωση των 9 δήμων σε 1 δήμο και κόπηκε μαζικά η μάσα από παντού αφού ο δήμος βόλου πέρασε στα χέρια του Αχιλλέα Μπέου.

Οι Οικολόγοι του Βόλου είναι οι μπροστάρηδες. Τα πληρωμένα πιστόλια. Αποστολή τους να διώχνουνε όποιον τολμάει να χαλάσει την κλίκα και την μάσα τους.

Να κάνουμε μία λίστα πόσοι επενδυτές ήρθαν και τους εκβίαζαν και τους τραμπούκιζαν και έφυγαν κακήν κακώς;
Να κάνουμε μία λίστα με πόσα έργα έχουν σταματήσει οι εν λόγω Οικολόγοι;
Μήπως να δούμε την πραγματικότητα ότι έχουν καταντήσει τον Βόλο τελευταία πόλη της Θεσσαλίας γιατί τον κρατάνε στάσιμο και σας βδέλλες ρουφάνε το αίμα του;
Μία βόλτα δίπλα στην Λάρισα θα σας πείσει για την κατάντια του Βόλου!

Δεν θα πω τίποτα για τους Εισαγγελείς και τους Δικαστικούς γιατί είναι ήδη διεφθαρμένοι μέχρι το μεδούλι ή είναι αδιάφοροι γιατί σου λέει που να ασχολούμαι εγώ με όλους αυτούς…

Και έτσι μείναμε εγώ… εσείς… και οι Οικολόγοι…. Ωραία παρέα.
Σε μια πόλη ρημαδιό που για να γίνει ένα έργο, με τους εκβιασμούς και τις ενστάσεις παίρνει πενταετία…
Για νέες επενδύσεις ούτε λόγος γιατί αν έχουν όλοι εργασία πως θα λέμε ότι είναι κακός ο καπιταλισμός;
Ενώ αν είσαστε άνεργοι οι βολιώτες θα θυμώσετε με τον κακό καπιταλισμό και θα ασπαστείτε τον καλό κομμουνισμό. Εν τω μεταξύ όμως ας αρμέγουμε εμείς οι ινστρούκτορες γιατί έχουμε ανάγκες.

Εγώ ο Ηλίας Ζαρκάδας, έχω βγάλει δύο ορισμούς, την λέξη σκατόψυχοι το 2015 για να τους χαρακτηρίσω, όπως και την φράση ΟΥ ΣΚΑΤΟΒΟΛΙΩΤΕΣ και αυτή για να τους χαρακτηρίσω για αυτά τα άνομα και παράνομα που κάνουν.

Θα βγούνε πολλοί και θα μου επιτεθούν αλλά να ξέρετε ότι αυτοί είναι του δημοκρατικού τόξου… Οι πλάτες των Οικολόγων.

Κάποτε ο Βόλος και οι Βολιώτες θα πρέπει να απελευθερωθούν από την εγκληματική ομάδα που πουλάει προστασία στην πόλη και εκβιάζει τους πάντες που πάνε να χτίσουν κάτι καλό.

Ήρθε η ώρα να μιλήσουμε! Χύμα!

Ηλίας Ζαρκάδας
Ο επί 45 χρόνια κάτοικος της πόλης γνωρίζοντας τους πάντες.

error: Content is protected !!