Ο ΣΥΡΙΖΑ Λάρισας στηρίζει τον Βασίλη Δημάκη

syriza 2 thumb large 2 thumb large thumb large thumb large 780x405
FCO SUMMER 80 728x90 1
milonas 728x90 1

Τη στήριξή του στον Βασίλη Δημάκη εκφράζει με ανακοίνωσή του το το Τμήμα Αλληλεγγύης και Δικαιωμάτων του ΣΥΡΙΖΑ Λάρισας. Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Το Τμήμα Αλληλεγγύης & Δικαιωμάτων ΣΥΡΙΖΑ Λάρισας δηλώνει ότι υπερασπίζεται τον Βασίλη Δημάκη χωρίς καμία επιφύλαξη. Υπερασπιζόμαστε το δικαίωμά του στην μόρφωση, την αξιοπρέπεια και κυρίως την ίδια τη ζωή. Υπερασπιζόμαστε το αυτονόητο και ας το αρνούνται πεισματικά κάποιοι με ανάλγητο, βάναυσο και απάνθρωπο τρόπο.

Είμαστε με τον Βασίλη Δημάκη, γιατί με τις πράξεις του, με τον αγώνα που δίνει, ανοίγει δρόμους, δείχνει έναν διαφορετικό ορίζοντα, ένα αντιπαράδειγμα στο σκοταδισμό του εκδικητικού και αδιέξοδου «σωφρονιστικού συστήματος».

Όσοι κάνουν πως δεν το καταλαβαίνουν αναλαμβάνουν τεράστιες πολιτικές ευθύνες, αλλά κυρίως τεράστιες ευθύνες έναντι της ανθρώπινης ζωής, που κινδυνεύει άμεσα. Η κυβέρνηση και το υπουργείο Προστασίας(;) του Πολίτη έχουν τη βασική ευθύνη και είναι υπόλογοι.

Γύρω από την «υπόθεση Δημάκη», γύρω εντέλει από το «δικαίωμα», υπάρχει ένας ολόκληρος κόσμος, ο οποίος δεν είναι διατεθειμένος να υποκύψει στην κανονικότητα μιας ανάλγητης εξουσίας.

Τασσόμαστε ανεπιφύλακτα στο πλευρό του Βασίλη Δημάκη, με μόνο μας όπλο την ανθρωπιά και την αξιοπρέπεια.

Πηγή: onlarissa.gr

error: Content is protected !!