Εντοπίστηκε το αυτοκίνητο της μαυροφορεμένης γυναίκας

2874592
ezgif.com gif maker
ΜΥΛΩΝΑΣ ΝΕΟ


Πρώτη καταχώρηση: Τρίτη, 26 Μαΐου 2020, 19:47

KEN 2

Νέο βίντεο το οποίο πιθανά να αποκαλύψει την ταυτότητα της γυναίκας που έριξε το βιτριόλι στην 34χρονη έχει σύμφωνα με πληροφορίες η αστυνομία.

Συγκεκριμένα, φέρεται ότι έχει εντοπιστεί το αυτοκίνητο από το οποίο κατέβηκε η μαυροφορεμένη γυναίκα λίγο πριν την επίθεση.

Σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ βίντεο από κάμερα ασφαλείας, κατέγραψε λίγα λεπτά πριν από την επίθεση, την εικόνα νεαρής γυναίκας να κατεβαίνει από το όχημά της και να κατευθύνεται στο ισόγειο του κτηρίου.

Στη συνέχεια, όταν βγαίνει από το κτήριο μετά την επίθεση, δεν υπάρχει κάμερα που να την έχει καταγράψει στη διαδρομή διαφυγής της. Στην καταγραφή κατά την είσοδό της, δεν  διακρίνονται ευκρινώς τα χαρακτηριστικά του προσώπου της, καθώς φορούσε μάσκα και σκούφο. Πάντως φαίνεται να είναι μετρίου αναστήματος και σχετικά αδύνατη. Οι αστυνομικοί εκτιμούν ότι με τη σχετική ανάλυση στα υπερσύγχρονα εργαστήρια της αστυνομίας, θα μπορέσουν να έχουν κάποια από τα χαρακτηριστικά του προσώπου της, που θα βοηθήσουν την Ιωάννα να αναγνωρίσει την γυναίκα που της έριξε το βιτριόλι.

Τα λάθη στη διαδρομή ψάχνει η ΕΑΣ

Οι αστυνομικοί που ασχολούνται με την υπόθεση ιχνηλατούν τη διαδρομή του οχήματος της δράστιδος -από που ξεκίνησε και πως έφτασε στην περιοχή της Καλλιθέας- ώστε να εντοπίσουν το σπίτι της.

Όπως επισημαίνουν αστυνομικές πηγές, έχει κάνει σημαντικά λάθη σε όλη τη διαδρομή της αλλά και κατά την επίθεση, τα οποία θα εκμεταλλευτούν για να την εντοπίσουν, συνδυαστικά με μαρτυρίες, καταθέσεις και οπτικό υλικό που έχουν στη διάθεσή τους.

Εκτιμούν άλλωστε ότι σήμερα θα μπορέσει να καταθέσει και η 34χρονη Ιωάννα, που νοσηλεύεται σε σταθερή κατάσταση στο Θριάσιο, ώστε να τους βοηθήσει να φτάσουν στα ίχνη της δράστιδος.


Τελευταία ενημέρωση: Τρίτη, 26 Μαΐου 2020, 20:03

ΠΗΓΗ

error: Content is protected !!