Αλέξανδρος Μεϊκόπουλος: Δικαιολογημένα αντιδρούν οι κάτοικοι των Σταγιατών

Στιγμιότυπο 2020 05 26 11.37.13 μμ
banner
milonas 728x120

Στο ζήτημα που έχει προκύψει με τις αντιδράσεις των κατοίκων των Σταγιατών αναφέρθηκε σήμερα το μεσημέρι μιλώντας στον δημοσιογράφο Δημήτρη Μαρέδη και στην εκπομπή του στον ASTRA ο βουλευτής Μαγνησίας του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξανδρος Μεϊκόπουλος.

Ο κ. Μεϊκόπουλος πήρε θέση υπέρ των κατοίκων και διατύπωσε κριτική στη δημοτική αρχή για το ύφος που έχει υιοθετήσει, αλλά και τη γενικότερη στάση της στο θέμα.

Είπε συγκεκριμένα: «Οι κάτοικοι των Σταγιατών δικαιολογημένα αντιδρούν. Είναι μία λανθασμένη προσέγγιση της δημοτικής αρχής, φέρνοντας απέναντι τους κατοίκους αλλά και βρίζοντας τους καλλιτέχνες και όλον τον κόσμο. Δεν έχει διάθεση να έρθει σε διαβούλευση με τους κατοίκους για ένα τέτοιο μεγάλο ζήτημα. Δε μπορείς να το αντιμετωπίζεις βρίζοντας. Νομίζω οτι αν γίνει μία στροφή από τη δημοτική αρχή, και προσεγγιστούν οι κάτοικοι και ακουστούν, επί της ουσίας, ο κορμός της εισήγησης δεν είναι λανθασμένος»

Ο κ. Μεϊκόπουλος συνέχισε: «Δε μπορεί να υπάρχει αυτή η πηγή εδώ και χρόνια και να μην την εκμεταλλεύονται οι κάτοικοι και να ζητάς να πληρώσουν γι’ αυτό. Να προσέλθει η δημοτική αρχή και η ΔΕΥΑΜΒ στο τραπέζι και θα βρούμε το βέλτιστο τρόπο διαχείρισης. Ίσως με προνόμια για τους κατοίκους. Δεν είναι τρόπος να βρίζουμε για να βρεθεί λύσει σε τόσο σοβαρό ζήτημα».

 

error: Content is protected !!