ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Επαφές Παπανάτσιου – Κουτσάφτη για τις ζημιές από τη χαλαζόπτωση

papanatsiou10
banner
milonas 728x90 1

Η Βουλευτής και Αν. Τομεάρχης Οικονομικών του ΣΥ.ΡΙΖ.Α κ. Κατερίνα Παπανάτσιου συνομίλησε σήμερα με τον Δήμαρχο Ζαγοράς Μουρεσίου κ. Κουτσάφτη και τον Πρόεδρο του Συνεταιρισμού Ζαγοράς κ. Κράββαρη, προκειμένου να ενημερωθεί εκτενώς για τις ζημιές που προκλήθηκαν στην περιοχή από την πρωινή χαλαζόπτωση.

Δυστυχώς, οι συνέπειες και αυτής της κακοκαιρίας είναι πολλαπλές και μεγάλες. Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, ο Δήμος Ζαγοράς Μουρεσίου υπέστη εκτεταμένες ζημιές, χτυπημένος από σφοδρές καιρικές συνθήκες, ενώ αντιμετωπίζει και τουριστικό πλήγμα εξαιτίας της πανδημίας. 

Η Κ. Παπανάτσιου διαβεβαίωσε τους αρμόδιους ότι στηρίζει τα αιτήματά τους για έκτακτη χρηματοδότηση και στήριξη από την Πολιτεία. Οι περιοχές αυτές έχουν πολλαπλά μέτωπα ανοιχτά στην παρούσα συγκυρία, με τις συνέπειες να είναι ιδιαίτερα δυσμενείς.  

Η Βουλευτής τόνισε επίσης ότι μόλις επιστρέψει από την Αθήνα, όπου μετέβη για Κοινοβουλευτικές υποχρεώσεις και για την ανακοίνωση του επικαιροποιημένου προγράμματος του ΣΥ.ΡΙΖ.Α από τον Αλέξη Τσίπρα, θα μεταβεί άμεσα στη Ζαγορά, ώστε να βρεθεί στο πλευρό των συντοπιτών της. 

error: Content is protected !!