Κόντρα Μουλά – Αποστολάκη: Λέτε ανοησίες σε θλιβερές ανακοινώσεις

Στιγμιότυπο 2020 05 26 9.52.47 μμ
banner
milonas 728x90 1

Νέα κόντρα μεταξύ του προέδρου του δημοτικού συμβουλίου Βόλου και του επικεφαλής της ελάσσονος μειοψηφίας ξέσπασε σήμερα κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης του οργάνου.

«Εξέδωσε ο κ. Αποστολάκης μία θλιβερή ανακοίνωση για το πότε λαμβάνετε τα θέματα της ημερήσιας διάταξης. Λέτε ανοησίες και καταγγέλετε. Κάντε καταγγελία στον περιβόητο Ντίτορα. Άλλο αστέρι κι αυτό. Επιλογή της προηγούμενης κυβέρνησης, Υποκλίνομαι μπροστά του. Κάνατε μία καταγγελία οτι τα παίρνετε 48 ώρες πιο μπροστά και είναι παράνομο. Διαβάστε το άρθρο 10 παράγραφος 7 για να μη λέτε ανοησίες» είπε ο κ. Μουλάς.

Η αντιπαράθεση του κ. Μουλά και του κ. Αποστολάκη προκάλεσε την παρέμβαση του Αχιλλέα Μπέου, ο οποίος σημείωσε: «Πως το λέγατε το σύνθημα προεκλογικα; “Να χωρματίσετε την πόλη”; Φέρτε μαρκαδόρους να βάψει την πόλη ο Ιάσονας να τελειώνουμε. Μήπως και να ξέρετε τα θέματα πιο πριν, τι να το κάνετε; Κάνατε καμία πρόταση τόσα χρόνια; Μία πρόταση δεν κάνατε. Μόνο αντιπολίτευση κάνατε και ότι σας λέει ο Πουλάκης. Να έρχεστε να τα παίρνετε τα θέματα όποτε θέλετε. Αλλά δεν έρχεστε!»

 

error: Content is protected !!