Γιώργος Μουλάς: Δεν είναι άβατο το Δημαρχείο Βόλου για την Αστυνομία [βίντεο]

Moulas
stergiou
fotou
ΜΥΛΩΝΑΣ ΝΕΟ

Εφ’ όλης της ύλης μίλησε στο δημοσιογράφο Δημήτρη Μαρέδη και στον τηλεοπτικό σταθμό Astra o πρόεδρος του Δημοτικού συμβουλίου Βόλου Γιώργος Μουλάς, ο οποίος αναφέρθηκε στις επιτροπές πολιτών για την καύση RDF, για τις διαμαρτυρίες στις Σταγιάτες, για τα έργα στη Καραμπατζάκη και το κλίμα στο δημοτικό συμβούλιο.

KENT728X100 1

Το κλίμα στο Δημοτικό συμβούλιο

«Το κλίμα στο δημοτικό συμβούλιο πλέον είναι καλύτερο σε σχέση με το παρελθόν. Είδαν οτι το ποσοστό το δικό τους μειώθηκε και αναθεώρησαν τη στάση τους. Δεν παύουν βέβαια με κάθε ευκαιρία να ρίχνουν τα φαρμακερά του βέλη και στα προσωπικά του κ. Μπέου. Είναι οι προσωπικές επιθέσεις που υφίσταται ο κ. Δήμαρχος, ενώ είναι καθαρός και ξάστερος. Η αντιπολίτευση προσπαθεί να τα διαστρεβλώσει και να τα παρουσιάσει διαφορετικά. Κάποτε έκαναν σόου μπροστά στους φωτογράφους, τους δημοσιογράφους και τις κάμερες. Τώρα ευτυχώς τελείωσαν αυτά.»

Δεν είναι άβατο για την αστυνομία το Δημαρχείο Βόλου

«Όταν υπάρχει κίνδυνος επεισοδίων, όταν έπεφτε ξύλο για παράδειγμα, έγινε 3-4 φορές και βέβαια θα έρθει η Αστυνομία. Δεν είναι άβατο της Αστυνομίας στο Δημαρχείο λες και είναι το Άγιον όρος. Άμα γίνουν επεισόδια θα έρθει η Αστυνομία και θα τους αρπάξει και θα οδηγηθούν αμέσως στο αυτόφωρο.»

«Άμα γίνουν επεισόδια θα έρθει η Αστυνομία και θα τους αρπάξει και θα οδηγηθούν αμέσως στο αυτόφωρο.»

Οι Επιτροπές κατά της καύσης απορριμμάτων

«Είναι περίπου 100 άτομα που δημιουργούν ψευδή εικόνα της κατάστασης. Είναι εντολή της Ευρωπαικής Ένωσης και της Ελληνικής Πολιτείας να κατασκευάσουμε εργοστάσιο διαχείρισης απορριμμάτων. Ο Δήμος δεν κάνει του κεφαλιού του. Κάνει οτι επιτάσσει η νομοθεσία. Μην τους λαμβάνετε υπόψιν. Είναι κάτι συνταξιούχοι και περιθωριακοί που δημιουργούν ντόρο. Καμία σχέση με την πραγματικότητα. Αν καταγγέλουν την ΑΓΕΤ που καίει RDF αυτό είναι άλλο θέμα. Εμείς έχουμε πει οτι πρέπει να καίει φυσικό αέριο που είναι πιο αβλαβές. Αλλά δεν ευθυνόμαστε αν έχει βγάλει άδειες να καίει πετ κοκ και RDF. Η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ έδωσε άδειες. Μπορεί να το αγοράσει η ΑΓΕΤ το προϊόν, μπορεί να διατεθεί και σε άλλες βιομηχανίες, είτε στη ΔΕΗ. Τσάμπα κινδυνολογούν. Στόχος είναι η δημοτική αρχή Μπέου. Είναι ψέματα όλα. Είναι δημιούργημα μίας παρέας για την αυτοπροβολή τους με τελικό σκοπό να πλήξουν τη δημοτική αρχή. Δε μπορεί αν βγαίνει μία οικολογική οργάνωση και να ρωτάει που μένει ο Μπέος. Δε σε ενδιαφέρει ρε φίλε. »

Για τις Σταγιάτες και την ανακοίνωση των καλλιτεχνών

«Τι τους νοιάζει αυτούς; Είναι κάτοικοι Αθηνών όλοι. Ανάθεμα αν ξέρουν το πρόβλημα και που πέφτουν οι Σταγιάτες. Υποκινήθηκαν οι άνθρωποι αυτοί και έβαλαν υπογραφή. Κόβει τη Μποφίλιου, την Κονιόρδου και τον Νταλάρα το νερό στις Σταγιάτες; 58% πήρε ο Μπέος; 88% θα φτάσει την επόμενη φορά. Γελάει ο κόσμος. Τι τους νοιάζει αυτούς τους 134 για τις Σταγιάτες; Ούτε οι Βολιώτες δεν το γνωρίζουν καλά καλά. Η πηγή είναι μολυσμένη. Έχει μικρόβια. Πρέπει να χλωριωθεί το νερό βάσει νόμου. Αν προκύψει κάποια επιδημία από τα μικρόβια, θα πάμε όλοι φυλακή. Επειδή πάνε και σπάνε τους χλωριωτές, επειδή δεν πληρώνουν νερό, αποφασίσαμε να σταματήσουμε τη σύνδεση και να υδροδοτηθούν από την πηγή της Πορταριάς. Σπάνε τους χλωριωτές και θέτουν τους συμπολίτες τους σε κίνδυνο. Όχι όλο το χωριό. Είναι κάποιοι από εκεί, γνωστοί. Είναι μία ομάδα λίγων ανθρώπων που προσπαθούν να πλήξουν τη δημοτική αρχή. »

«Έχουμε αντιπολίτευση της συμφοράς»

«Είμαστε τυχεροί, που δε έχουμε αντιπολίτευση. Αυτή η αντιπολίτευση είναι της συμφοράς. Θα γίνει περίπατος της δημοτικής αρχής Μπέου. Δεν είναι σοβαροί οι άλλοι. Μόνο σόου και μπούρδες και φανφάρες» , ανέφερε ο κ. Μουλάς.

Δείτε το βίντεο εδώ

error: Content is protected !!