Ρήγας εναντίον Μαλινδρέτου: Σε πήραν χαμπάρι και οι πέτρες – Καλή τηλεοπτική καριέρα

Στιγμιότυπο 2020 05 27 11.18.56 μμ

Εξακολουθεί να σκέφτεται το ενδεχόμενο παράιτησης από τη θέση του στο Νοσοκομείο του Βόλου ο ογκολόγος Γιώργος Ρήγας, όπως πρώτο είχε μεταδώσει το TheNewspaper.gr [δείτε εδώ].

KEN 728X100

Ο γνωστός γιατρός, ο οποίος είναι ο μοναδικός στο τμήμα Χημειοθεραπειών του “Αχιλλοπουλείου” δίνει σήμερα τη δική του απάντηση στον πρόεδρο των Νοσοκομειακών γιατρών Παύλο Μαλινδρέτο, ο οποίος άφησε αιχμές οτι δε γνωρίζει τους λόγους παραίτησής του.

Ειδικότερα ο κ. Ρήγας αναφέρει σε δήλωσή του:

«Συνάδελφε Παύλο, Με έκπληξη διάβασα σε μια ακομη απο τις πολλαπλές παρουσίες σου στα τοπικά ΜΜΕ την απορία σου για το «περίεργο» της πρόθεσης απο μέρους μου να παραιτηθώ απο το Νοσοκομείο του Βόλου. Πως δηλαδη μια καταγγελία μιας εκ των Ασθενων μου εναντίον μου πιθανως να ειναι τόσο σοβαρή που να με οδηγήσει στην έν λογω παραίτηση μου. Ειλικρινά-και δεν ειναι η πρώτη φορα αλλωστε-δε δύναμαι να σε παρακολουθήσω. Αν τόσο πολύ σε απασχολούν τα κίνητρα για την πρόθεση παραίτησης μου,τι πιο απλό απο το να με ρωτήσεις ,να μάθεις απο εμένα τον ιδιο γιατι ωθουμαι σε αυτή την απόφαση. Υποθετω αν και έχουν περάσει πανω απο δυο χρονια απο την τελευταια φορα που με αναζητησες στα πλαίσια της προεκλογικής σου εκστρατείας πως θυμάσαι που βρίσκεται η Μονάδα Χημειοθεραπείας.

Επισης υπάρχει το τηλεφωνο και τόσοι αλλοι τρόποι.Δε διάλεξες ομως κανέναν απο αυτούς.Επελεξες κατα την προσφιλή σου συνήθεια τις δηλώσεις στα τοπικά ΜΜΕ,με σκοπό αυτο που μόνο έχεις στο μυαλό σου:τον εντυπωσιασμό και τη δημιουργία θετικου κλίματος στην κοινωνία για το προςωπο σου και αρνητικού για οποιον διανοηθει να σου εναντιωθεί.Ενα επικοινωνιακό παιχνιδακι που πλέον εμαθες να το παίζεις στα δαχτυλα(είχες και καλούς φίλους-δασκάλους). Ομως πλέον σε πήρανε χαμπάρι και οι πέτρες.Απλα και αυτές βαριούνται να σηκωθούν να σε κυνηγήσουν. Η εποχή της παντοκρατορίας σου,που συναποφασιζες τις τύχες του Νοσοκομείου,όντας ουσιαστικά άτυπο μέλος της Διοίκησης,απεμπολώντας το βασικό Συνδικαλιστικό σου ρόλο έχουν,ευτυχως,περάσει πλέον ανεπιστρεπτί.

Πλεον δεν ξημεροβραδιαζεσαι στο Γραφειο του Πρώτου Ορόφου του Καινούργιου Νοσοκομείου. Ειμαι ο τελευταίος Ανθρωπος που θα διανοουμουν καν να απαγορεύσω στον οποιονδήποτε Ασθενή να εκφράσει τη διαμαρτυρία του προς το προςωπο μου. Οι λόγοι Παύλο που πιθανως τελικα θα με οδηγήσουν στην παραίτηση δεν ειναι το αυτονόητο δικαίωμα οποιουδήποτε να με καταγγείλει. Αυτο που μου προκαλεί ομως τεράστια εντύπωση ειναι το ξαφνικο ενδιαφέρον σου για τους Ασθενεις.Πρεπει να το απέκτησες πρόσφατα καθώς πριν απο απο τρία χρονια,οταν το Νοσοκομείο του Βόλου αρνούταν τη ΧΜΘ σε Καρκινοπαθεις,με πρόσχημα την υπέρβαση της φαρμακευτικής δαπάνης,αν και εκλεγμένος εκπρόσωπος των Γιατρών στο ΔΣ του Νοσοκομείου Βόλου,εξαντλησες τα θεσμικά σου καθήκοντα και τα φιλάνθρωπα αισθήματα σου στο ρόλο του διαδρομιστη ενώ είχες το δικαίωμα να ασκήσεις ενεργο διερευνητικο και ελεγκτικό ρόλο.Το γιατι το απέδειξε η συνέχεια.Υποταγη και φιλια. Αν θέλεις πραγματικα λοιπον να μάθεις τους λογους της πιθανής παραίτησης μου,μπορεις να τους μάθεις απο κοντα.Προφανως ομως δεν το θέλεις.Καλη τηλεοπτική καριέρα σου εύχομαι.»

error: Content is protected !!