ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Στέλλα Μπίζιου: Η Ελλάδα είναι Ευρώπη και η ΝΔ εγγυητής της ευρωπαϊκής πορείας της χώρας

MG 9309 780x405
stergiou
fotou
ΜΥΛΩΝΑΣ ΝΕΟ

Με αφορμή τη συμπλήρωση 41 χρόνων από τη μέρα που ο Κωνσταντίνος Καραμανλής υπέγραψε την συμφωνία ένταξης της Ελλάδας στην ΕΟΚ, η βουλευτής Λάρισας της ΝΔ Στέλλα Μπίζιου έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Σαν σήμερα, 28 Μαΐου 1979, ο Κωνσταντίνος Καραμανλής, υπογράφει τη συμφωνία ένταξης της Ελλάδας στην ΕΟΚ.

Ένας οραματιστής πολιτικός που αφιέρωσε τη ζωή του στην υπηρεσία του ελληνικού λαού και με τις ιδέες του εξασφάλισε το μέλλον της Ελλάδας στον σύγχρονο δυτικό κόσμο. Οικονομική ανάπτυξη, πολιτική σταθερότητα και αμυντική ασφάλεια ήταν οι άξονες του οράματος που ο κορυφαίος αυτός πολιτικός είχε για την Ελλάδα. Σήμερα, με τις προκλήσεις που αντιμετωπίζει η χώρα μας, οι αξίες του οράματος Καραμανλή είναι πιο επίκαιρες από ποτέ.

Η Νέα Δημοκρατία, προσηλωμένη αταλάντευτα στο ευρωπαϊκό ιδεώδες αποτελεί διαχρονικά τον εγγυητή μιας ιστορικής πορείας που φέρνει την Ελλάδα στο κέντρο των εξελίξεων και της προόδου.

Με τον τρόπο αυτό τιμάμε την υπογραφή του Εθνάρχη πολιτικού και συνεχίζουμε με όλες μας τις δυνάμεις να δίνουμε τη μάχη απέναντι στις πολιτικές δυνάμεις που ποτέ τους δεν μπόρεσαν να αντιληφθούν τον πρωταγωνιστικό ρόλο που οφείλει να διαδραματίζει η Ελλάδα στον σύγχρονο κόσμο».

Πηγή: onlarissa.gr

KENT728X100 1
error: Content is protected !!