Στον Χρυσοχοΐδη ο Αχιλλέας Μπέος: Θα την τελειώσω την κατάληψη Ματσάγγου

Στιγμιότυπο 2020 05 28 8.41.53 μμ
MANOLLO GIF
ΜΥΛΩΝΑΣ ΝΕΟ

Ραντεβού με τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη Μιχάλη Χρυσοχοϊδη θα έχει το επόμενο διάστημα ο δήμαρχος Βόλου Αχιλλέας Μπέος, προκειμένου να του ζητήσει να πάρει θέση για την Κατάληψη Ματσάγγου.

KEN 1

Ο Δήμαρχος Βόλου ξεκαθάρισε σήμερα, μιλώντας σε τηλεοπτική εκπομπή του Astra οτι πρόκειται να τελειώσει προσωπικά με την υπόθεση αυτή, της κατάληψης της παλιάς καπνοβιομηχανίας στο κέντρο της πόλης, πίσω από την πλατεία Πανεπιστημίου.

«Πολύ σύντομα ξεκινάμε την ιστορία Ματσάγγου. Ως δήμαρχος θα γράψω ιστορία θετική στην πόλη. Αρκετά πια. Δώσανε 15 εκατομμύρια ευρώ οι πρυτάνεις -σα δε ντρέπονται- και έκαναν το Οικονομικό τμήμα στην πίσω μεριά. Και αφήσαν το μπροστινό μέρος, μπροστά στην πλατεία για να κοιτάζουμε σώβρακα και σουτιέν. Που είναι οι θέσεις στάθμευσεις για να εξυπηρετείται ο κόσμος; Αντί να κάνουν μπροστά το κτίριο και πίσω πάρκινγκ. Αυτό θα τελειώσει. Θα το τελειώσω εγώ. Εκτός αν δε θέλει η κυβέρνηση να δώσει λύση. Θα κατέβω στον Χρυσοχοϊδη. Φτάνει πιά. Κάνουν ότι γουστάρουν, κλέβουν ρεύμα, κλέβουν νερό» είπε μεταξύ άλλων ο κ. Μπέος.

Να σημειωθεί οτι η κατάληψη Ματσάγγου διαρκεί 17 χρόνια στο ίδιο σημείο, στο πανεπιστημιακό συγκρότημα που περικλύεται από τις οδού Μακεδονομάχων, Π. Μελά, Ερμού και Σωκράτους.

error: Content is protected !!