ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

H «Λαρισαίων Κοινόν» ανταπαντά στο δήμο Λαρισαίων

larisaiwn koinon 780x405
FCO SUMMER 80 728x90 1
milonas 728x90 1

Σε νέα ανακοίνωσή της η δημοτική παράταξη Λαρισαίων Κοινόν ανταπαντά στη δημοτική αρχή για το ζήτημα του δανεισμού στο δήμο αλλά και την οικονομική κατάσταση που επικρατεί αυτή τη στιγμή. Σε ανακοίνωσή της αναφέρεται:

Ακατανόητος εκνευρισμός διακατέχει τη Δημοτική αρχή. Χωρίς να απαντά επί της ουσίας, μας καταλογίζει “άγνοια και επικοινωνιακά παιχνίδια”.

Υπάρχει μόνο ένας τρόπος να μας βγάλει από την άγνοια: να δεχτεί έκτακτο οικονομικό και διαχειριστικό έλεγχο των οικονομικών στοιχείων του δήμου καθώς και όλων των αναθέσεων και των συμβάσεων προσλήψεων του Δήμου σε βάθος εξαετίας, από ανεξάρτητους ορκωτούς λογιστές.

Και αν θέλετε εμάς «να μας αφήσετε στην άγνοια» τουλάχιστον βοηθήστε τους δημότες να δουν την ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ οικονομική κατάσταση του Δήμου.

Υπάρχουν δύο ενδεχόμενα: «τα Λεφτά υπάρχουν» οπότε θα είστε άξιοι συγχαρητηρίων για την ορθή διαχείριση της περιουσίας όλων των δημοτών μας και θα σας επαινέσουμε δημόσια για το νοικοκύρεμα του Δήμου Λαρισαίων, ή τα λεφτά δεν υπάρχουν οπότε το ζήτημα ξεφεύγει της δικαιοδοσίας του δημοτικού συμβουλίου.

Πηγή: onlarissa.gr

error: Content is protected !!