ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Λιμεναρχείο Βόλου: Με μάσκα και έντυπο υγείας η επιβίβαση στα πλοία για Σποράδες

blogger image 160673971
banner
milonas 728x90 1

Στο πλαίσιο λήψης μέτρων για την αποφυγή μετάδοσης του κορονοιου και ενόψει ενάρξεως της θερινής περιόδου με σκοπό την καλύτερη εξυπηρέτηση του επιβατηγού κοινού και κυρίως τη αποφυγή καθυστερήσεων κατά την επιβίβαση επιβατων και φόρτωση οχημάτων στα Ε/Γ Ο/Γ -Τ/Χ πλοίων γραμμής Βόλου Β. Σποράδων το Λιμεναρχείο Βόλου ενημερώνει ότι για την επιβίβαση απαιτείται κάθε επιβάτης να διαθέτει μάσκα ιατρική ή υφασμάτινη καθώς και συμπληρωμένο ειδικό έντυπο υγείας (ερωτηματολόγιο) σχετικά με την κατάσταση της υγείας του κατά το τελευταίο 14ημερο.

Το έντυπο προς συμπλήρωση δύναται να το παραλαμβάνει προ της επιβιβάσεως στο πλοίο είτε από το πρακτορείο κατά την έκδοση του εισιτηρίου είτε από μέλη πληρώματος του πλοίου με το οποίο πρόκειται να ταξιδέψει.

Η μη εκπλήρωση των ανωτέρω υποχρεώσεων συνεπάγεται την μη επιβίβαση στο πλοίο. Επισημαίνεται ότι για την αποφυγή καθυστερήσεων κατά τις ως άνω διαδικασίες θα πρέπει απαραιτήτως η προσέλευση στο χώρο του λιμένα να λαμβάνει χώρα τουλάχιστον μία ώρα προ της προγραμματισμένης ώρας απόπλου του ΕΓ/ΟΓ πλοίου.

Αναλυτικές οδηγίες βρίσκονται αναρτημένες στην ιστοσελίδα του Υπουργείου Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής ( https://www.ynanp.gr/el). 

error: Content is protected !!