Επιτέλους… βόλτα: Σφύζει από ζωή το κέντρο της Λάρισας το μεσημέρι του Σαββάτου

DSC 0026 1 c kentro cafe larissa agora
FCO SUMMER 80 728x90 1
milonas 728x90 1

Τα περιοριστικά μέτρα της πανδημίας τελείωσαν, όμως η κακοκαιρία όλο το τελευταίο διάστημα δεν επέτρεψε στους Λαρισαίους να απολαύσουν την βόλτα τους στο κέντρο της πόλης.

Ευτυχώς, ο βελτιωμένος σήμερα καιρός έδωσε τη δυνατότητα για την επιστροφή στο… καθιερωμένο Σαββατιάτικο καφεδάκι, την βόλτα και τα ψώνια στην αγορά.

Δείτε το φωτορεπορτάζ του onlarissa.gr:

Επιτέλους... βόλτα: Σφύζει από ζωή το κέντρο της Λάρισας το μεσημέρι του ΣαββάτουΕπιτέλους... βόλτα: Σφύζει από ζωή το κέντρο της Λάρισας το μεσημέρι του ΣαββάτουΕπιτέλους... βόλτα: Σφύζει από ζωή το κέντρο της Λάρισας το μεσημέρι του ΣαββάτουΕπιτέλους... βόλτα: Σφύζει από ζωή το κέντρο της Λάρισας το μεσημέρι του ΣαββάτουΕπιτέλους... βόλτα: Σφύζει από ζωή το κέντρο της Λάρισας το μεσημέρι του ΣαββάτουΕπιτέλους... βόλτα: Σφύζει από ζωή το κέντρο της Λάρισας το μεσημέρι του ΣαββάτουΕπιτέλους... βόλτα: Σφύζει από ζωή το κέντρο της Λάρισας το μεσημέρι του ΣαββάτουΕπιτέλους... βόλτα: Σφύζει από ζωή το κέντρο της Λάρισας το μεσημέρι του ΣαββάτουΕπιτέλους... βόλτα: Σφύζει από ζωή το κέντρο της Λάρισας το μεσημέρι του ΣαββάτουΕπιτέλους... βόλτα: Σφύζει από ζωή το κέντρο της Λάρισας το μεσημέρι του ΣαββάτουΕπιτέλους... βόλτα: Σφύζει από ζωή το κέντρο της Λάρισας το μεσημέρι του ΣαββάτουΕπιτέλους... βόλτα: Σφύζει από ζωή το κέντρο της Λάρισας το μεσημέρι του ΣαββάτουΕπιτέλους... βόλτα: Σφύζει από ζωή το κέντρο της Λάρισας το μεσημέρι του ΣαββάτουΕπιτέλους... βόλτα: Σφύζει από ζωή το κέντρο της Λάρισας το μεσημέρι του ΣαββάτουΕπιτέλους... βόλτα: Σφύζει από ζωή το κέντρο της Λάρισας το μεσημέρι του ΣαββάτουΕπιτέλους... βόλτα: Σφύζει από ζωή το κέντρο της Λάρισας το μεσημέρι του ΣαββάτουΕπιτέλους... βόλτα: Σφύζει από ζωή το κέντρο της Λάρισας το μεσημέρι του ΣαββάτουΕπιτέλους... βόλτα: Σφύζει από ζωή το κέντρο της Λάρισας το μεσημέρι του ΣαββάτουΕπιτέλους... βόλτα: Σφύζει από ζωή το κέντρο της Λάρισας το μεσημέρι του ΣαββάτουΕπιτέλους... βόλτα: Σφύζει από ζωή το κέντρο της Λάρισας το μεσημέρι του ΣαββάτουΕπιτέλους... βόλτα: Σφύζει από ζωή το κέντρο της Λάρισας το μεσημέρι του ΣαββάτουΕπιτέλους... βόλτα: Σφύζει από ζωή το κέντρο της Λάρισας το μεσημέρι του ΣαββάτουΕπιτέλους... βόλτα: Σφύζει από ζωή το κέντρο της Λάρισας το μεσημέρι του Σαββάτου

Φωτογραφίες: Ανδρέας Τσιβούλης

Πηγή: onlarissa.gr

error: Content is protected !!