ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Ένταση στην αποχώρηση του J2US ανάμεσα στον Γιώργο Γιαννόπουλο και την κριτική επιτροπή

411726
FCO SUMMER 80 728x90 1
milonas 728x90 1Κυριακή 31 Μαΐου 2020, 09:30

Το ζευγάρι που αποχώρησε από το J2US το βράδυ του Σαββάτου ήταν ο Γιώργος Γιαννόπουλος και η Δέσποινα Ολυμπίου.

Μετά την ανακοίνωση του αποτελέσματος, ο ηθοποιός που στα επόμενα επεισόδια είδαμε να έρχεται αρκετές φορές σε ρήξη με την κριτική επιτροπή θέλησε να τοποθετηθεί λέγοντας: «Όταν ήρθα στο γραφείο να με ρωτήσουν “ποιους σκέφτεσαι για τραγουδιστές;” είπα ένα όνομα, Δήμητρα Γαλάνη. Μου λένε “είναι δυνατόν να έρθει η Γαλάνη;”. Εγώ αυτή ονειρεύομαι. Να έρθει σε αυτό το παιχνίδι η Γαλάνη, ο Νταλάρας, μεγάλοι τραγουδιστές και να διαγωνίζονται με επώνυμους».

«Καταλαβαίνω αυτό που είπες, αλλά άθελά σου, ο τρόπος που διατυπώθηκε, για μένα, πρόσβαλε τους τραγουδιστές που συμμετέχουν αυτή τη στιγμή» απάντησε ενοχλημένη η Μαρία Μπακοδήμου με τον Γιώργο Γιαννόπουλο να παίρνει και πάλι τον λόγο, «Κάνετε λάθος κυρία Μπακοδήμου, με συγχωρείτε πάρα πολύ. Δεν πρόσβαλα κανέναν συνάδελφο που διαγωνίστηκε. Είπα ότι ήρθα να διαγωνιστώ, έχοντας γνώση το ποιος είμαι, ποιος είναι στην επιτροπή και τι είναι το παιχνίδι. Όταν μου είπαν “ποια τραγουδίστρια;” είπα τη Γαλάνη».

Στη συνέχεια θέλησε να μιλήσει η Βίκυ Σταυροπούλου λέγοντας: «Ήξερα πάντα ότι τραγουδάς καλά και ξέρω ότι είσαι και αγωνιστής στη ζωή. Αφού είχες αυτή την ιδέα γιατί δεν πήρες τη Γαλάνη να της κάνεις πρόταση, αλλά πήρες τη Δέσποινα;»

«Έχεις πολύ πλάκα. Λες κάτι πράγματα…» είπε αρχικά ο ηθοποιός και συνέχισε, «Εγώ τραγουδάω από Φοίβο και Βανδή μέχρι Νταλάρα και Σαββόπουλο. Έτσι είναι η προσωπικότητά μου, με ξέρει ο Σταμάτης. Προσδοκώ, για αυτό και μπήκα σε αυτό το τρυπάκι, μια μέρα να είναι τόσο μεγάλοι οι διαγωνιζόμενοι, δεν υποτιμώ τη Δέσποινα, πάμε παρακάτω…».

«Εγώ θέλω να πω και να μας καταλάβετε ότι οι δικοί μας ψήφοι δε μετράνε και τόσο πολύ» τόνισε ο Σταμάτης Φασουλής θέλοντας να κλείσει το θέμα.

 

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!


Please enable JavaScript to view the comments powered by Disqus.
comments powered by Disqus

https://platform.instagram.com/en_US/embeds.js

ΠΗΓΗ

error: Content is protected !!