Έτσι άνοιξαν σήμερα τα Δημοτικά Σχολεία στη Λάρισα: Τι λένε οι Διευθυντές για την επιστροφή των μαθητών (φωτο – βίντεο)

3 mathites 780x405
FCO SUMMER 80 728x90 1
milonas 728x90 1

Παιδικές φωνούλες ξανά από σήμερα στα Δημοτικά Σχολεία, τα Νηπιαγωγεία και τους Βρεφονηπιακούς Σταθμούς της Λάρισας, τα οποία άνοιξαν από το πρωί της Δευτέρας τις πόρτες τους, επιστρέφοντας ύστερα από 84 ημέρες στις σχολικές αίθουσες, αλλά με νέα δεδομένα.

Το σχολικό έτος θα λήξει στις 26 Ιουνίου και μέχρι τότε, οι τάξεις θα έχουν μέχρι 15 μαθητές. Η χρήση της μάσκας θα είναι προαιρετική για εκπαιδευτικούς και μαθητές (και στο σχολείο και στα σχολικά λεωφορεία). Σημαντικό μέρος της δεύτερης «πρώτης μέρας» στο σχολείο θα αφιερωθεί στην επεξήγηση των ειδικών οδηγιών του ΕΟΔΥ για τα μέτρα προσωπικής υγιεινής.

Το onlarissa.gr επισκέφθηκε το πρωί της Δευτέρας τα Δημοτικά Σχολεία 4ο και 37ο, όπου υπήρξε αρκετή προσέλευση μικρών μαθητών.

Οι Διευθυντές των εν λόγω σχολικών μονάδων, ο κ. Κώστας Νάστας από το 4ο και ο κ. Γιάννης Κοντογιάννης από το 37ο, μιλούν στην κάμερα του onlarissa.gr και εξηγούν πως είναι η πρώτη μέρα επιστροφής των μαθητών στα σχολεία.

Δείτε τα βίντεο:

Δείτε φωτογραφίες:

Έτσι άνοιξαν σήμερα τα Δημοτικά Σχολεία στη Λάρισα: Τι λένε οι Διευθυντές για την επιστροφή των μαθητών (φωτο – βίντεο)Έτσι άνοιξαν σήμερα τα Δημοτικά Σχολεία στη Λάρισα: Τι λένε οι Διευθυντές για την επιστροφή των μαθητών (φωτο – βίντεο)Έτσι άνοιξαν σήμερα τα Δημοτικά Σχολεία στη Λάρισα: Τι λένε οι Διευθυντές για την επιστροφή των μαθητών (φωτο – βίντεο)Έτσι άνοιξαν σήμερα τα Δημοτικά Σχολεία στη Λάρισα: Τι λένε οι Διευθυντές για την επιστροφή των μαθητών (φωτο – βίντεο)Έτσι άνοιξαν σήμερα τα Δημοτικά Σχολεία στη Λάρισα: Τι λένε οι Διευθυντές για την επιστροφή των μαθητών (φωτο – βίντεο)Έτσι άνοιξαν σήμερα τα Δημοτικά Σχολεία στη Λάρισα: Τι λένε οι Διευθυντές για την επιστροφή των μαθητών (φωτο – βίντεο)Έτσι άνοιξαν σήμερα τα Δημοτικά Σχολεία στη Λάρισα: Τι λένε οι Διευθυντές για την επιστροφή των μαθητών (φωτο – βίντεο)Έτσι άνοιξαν σήμερα τα Δημοτικά Σχολεία στη Λάρισα: Τι λένε οι Διευθυντές για την επιστροφή των μαθητών (φωτο – βίντεο)Έτσι άνοιξαν σήμερα τα Δημοτικά Σχολεία στη Λάρισα: Τι λένε οι Διευθυντές για την επιστροφή των μαθητών (φωτο – βίντεο)Έτσι άνοιξαν σήμερα τα Δημοτικά Σχολεία στη Λάρισα: Τι λένε οι Διευθυντές για την επιστροφή των μαθητών (φωτο – βίντεο)Έτσι άνοιξαν σήμερα τα Δημοτικά Σχολεία στη Λάρισα: Τι λένε οι Διευθυντές για την επιστροφή των μαθητών (φωτο – βίντεο)

ΦΩΤΟ/ΒΙΝΤΕΟ: Ανδρέας Τσιβούλης

Πηγή: onlarissa.gr

error: Content is protected !!