Λάρισα: Ακόμη ψάχνουν τον υπερτυχερό του Λαϊκού Λαχείου – Κανένα σημάδι ζωής…

praktoreio opap larissa 780x405
banner
milonas 728x90 1

Πριν μια εβδομάδα ακριβώς, την περασμένη Τρίτη, ένας υπερτυχερός ή υπερτυχερή στη Λάρισα κέρδισε το αστρονομικό ποσό των 1.902.100 ευρώ σε λαχνό του Λαϊκού Λαχείου.

Για μέρες στην πόλη το θέμα είχε γίνει “Talk of the Town” για το ποιος είναι ο τυχερός. Υπενθυμίζεται ότι λαχνός  πουλήθηκε στο πρακτορείο με επωνυμία Κατσιάβαλου Ελευθερία στην οδό Ηρώων Πολυτεχνείου 40, στη Λάρισα, όμως ακόμη και τώρα μία εβδομάδα μετά κανείς δεν έχει κάνει την εμφάνισή του, εννοώντας φυσικά τον νομικό του εκπρόσωπο, διότι να εμφανιστεί ο ίδιος ο τυχερός-η είναι απίθανο.

Λάρισα: Άφαντος ακόμη ο υπερτυχερός του Λαϊκού Λαχείου - Τι δηλώνει υπάλληλος του γουρλίδικου πρακτορείου (φωτο - βίντεο)

Βέβαια, όταν πρόκειται για τόσο μεγάλο ποσό ο υπερτυχερός δεν εμφανίζεται στο πρακτορείο από όπου προμηθεύτηκε τον λαχνό, αλλά στα κεντρικά του ΟΠΑΠ.

Κι όμως όπως πληροφορούμαστε από το πρακτορείο όπου πουλήθηκε το λαχείο, ο νικητής του Λαϊκού, μέχρι αυτή την στιγμή, δεν έχει κάνει εμφάνιση μέσω του δικηγόρου του ούτε στα κεντρικά του ΟΠΑΠ.

Και το μυστήριο παραμένει…

Λάρισα: Άφαντος ακόμη ο υπερτυχερός του Λαϊκού Λαχείου - Τι δηλώνει υπάλληλος του γουρλίδικου πρακτορείου (φωτο - βίντεο)

 

Πηγή: onlarissa.gr

error: Content is protected !!