Λάρισα: Διαμαρτυρία γονέων στην Περιφέρεια για τα δημοτικά στη Νέα Σμύρνη (φωτο)

IMG 3743 780x405
banner
milonas 728x90 1

Έξω από το διοικητήριο της Περιφέρειας Θεσσαλίας συγκεντρώθηκαν το απόγευμα της Τρίτης γονείς από τα σχολεία της Νέας Σμύρνης, όπου αντιπροσωπεία τους πραγματοποίησε συνάντηση με τον Περιφερειάρχη Θεσσαλίας κ. Κώστα Αγοραστό, τον αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Λάρισας κ. Χρήστο Καλομπάτσιο και τον καθηγητή επιδημιολογίας κ. Χρήστο Χατζηχριστοδούλου.

Από τη μεριά της Περιφέρειας εκφράστηκε η πρόταση να γίνουν τεστ σε όλα τα παιδιά των δύο δημοτικών και παράλληλα να γίνει καθορισμός του προγράμματος με επιδημιολογικά κριτήρια, ενώ θα υπάρχει και φύλακας στα σχολεία ώστε να υπάρχει και επιτήρηση.

Αντιπροσωπεία των γονέων που βρέθηκε στην Περιφέρεια, ενημερώνει και τους υπόλοιπους για τις προτάσεις και αναμένονται αποφάσεις για το τι θα γίνει.

Σύμφωνα με νεότερη ενημέρωση (23:15), οι γονείς αποφάσισαν να μην κάνουν τα παιδιά τους τα τεστ και να συνεχίσουν την αποχή από τα σχολεία (11ο και 33ο), θεωρώντας ότι δεν ικανοποιήθηκαν τα αιτήματά τους.

Λάρισα: Διαμαρτυρία γονέων στην Περιφέρεια για τα δημοτικά στη Νέα Σμύρνη (φωτο)Λάρισα: Διαμαρτυρία γονέων στην Περιφέρεια για τα δημοτικά στη Νέα Σμύρνη (φωτο)

Πηγή: onlarissa.gr

error: Content is protected !!