Αλκίνοος Ιωαννίδης και Εστουδιαντίνα ερμηνεύουν τραγούδι για το «Νερό των Σταγιατών» – Δείτε βίντεο

Στιγμιότυπο 2020 06 02 1.25.59 μμ
milonas 728x90 1
728x110 2

Τραγούδι για το “νερό των Σταγιατών” συνέθεσαν και ερμηνεύουν ο Αλκίνοος Ιωαννίδης μαζί με την Εστουδιαντίνα της Νέας Ιωνίας, ύστερα από τον πανελλαδικό “θόρυβο” που ξέσπασε για την ακαταλληλότητα της πηγής και την εκμετάλλευσή της από τον Δήμο Βόλου.

Ο Αλκίνοος Ιωαννίδης, η Εστουδιαντίνα Νέας Ιωνίας Βόλου και παιδιά της περιοχής συναντήθηκαν στην πλατεία των Σταγιατών, όπου ηχογράφησαν και οπτικογράφησαν το τραγούδι. Ένα μήνυμα ευγνωμοσύνης σε όσους στηρίζουν τον αγώνα για ελεύθερα νερά!

Στίχοι – Μουσική: Αλκίνοος Ιωαννίδης Ενορχήστρωση: Ανδρέας Κατσιγιάννης Εστουδιαντίνα Νέας Ιωνίας: Ανδρέας Κατσιγιάννης: Σαντούρι Κώστας Γεδίκης: Μαντολίνο Σταύρος Κουσκουρίδας: Κλαρίνο Δημήτρης Γκαβαρδίνας: Κρουστά Φίλιππος Ρέτσιος: Κοντραμπάσο Μουσική διδασκαλία παιδικής χορωδίας: Κωνσταντία Καραφέρια Θέη Μπαλατσού Τραγουδούν τα παιδιά: Αποστολία Αποστόλου Ανδρέας Γιαμουστάρης Γρηγόρης Γιαμουστάρης Κίκα Γιαμουστάρη Αντώνης Γονιδάκης Δάφνη Ιωαννίδου Θάλεια Ιωαννίδου Αφροδίτη Κατσιγιάννη Ευαγγελία Κατσιγιάννη Φίλιππος Κατσαδωράκης Μαρία Κουσκουρίδα Πέτρος Κουσκουρίδας Αγγελική Μαγκλάρα Δέσποινα Μαγκλάρα Νάσος Ρέτσιος Έμη Ρέτσιου

Δείτε το βίντεο

error: Content is protected !!