Το κομμωτήριο Per Capelli μας αποκαλύπτει 7 μυστικά για μακριά μαλλιά

unnamed 4

Ζητήσαμε 7 συμβουλές από τους expert’s του είδους στο κομμωτήριο Per Capelli για να μπορέσουμε επιτέλους να μακρύνουμε τα μαλλιά μας. Δείτε τι μας απάντησαν!!!

ken
ΜΥΛΩΝΑΣ ΝΕΟ

1. Ψαλίδια, μασιά και πιστολάκι μακριά! Ως γνωστόν, η θερμότητα είναι ο μεγαλύτερος εχθρός της τρίχας καθώς καταφέρνει να την καταστρέψει σε μερικές μέρες! Ωστόσο μπορώ να σε καταλάβω γιατί είναι και η σωτηρία σου στις bad hair days, αλλά προσπάθησε να το αποφύγεις όσο μπορείς. Ξεκίνα τις πλεξούδες μετά το μπάνιο και βρες χτενίσματα που αρμόζουν τέλεια στο φυσικό των μαλλιών σου, θα δεις άμεσα αποτελέσματα.

2. Κόβε συχνά τις άκρες! Η πιο old time classic συμβουλή, που σίγουρα έχεις ακούσει είναι το κούρεμα. Ξέρω ότι σε πονάει αλλά η αλήθεια είναι ότι έχει αποτέλεσμα! Κάθε 1-2 μήνες, καθάρισε τα μαλλιά σου στις άκρες, 2-3 δάχτυλα και θα τα δεις να μακραίνουν υγιή και καθαρά. Εξάλλου η ψαλίδα στις άκρες δημιουργεί ουρές και σκέψου: όσο πιο συχνά κόβεις τις άκρες, τόσο λιγότερο μάκρος γλυτώνεις από την επόμενη φορά.

3. Πρόσεχε πώς χτενίζεσαι! Πρέπει πάντα να θυμάσαι ότι τα μαλλιά δεν είναι εχθρός σου, ξεκίνα να χτενίζεσαι μαλακά από κάτω προς τα πάνω. Απόφυγε να βουρτσίσεις τα μαλλιά όταν είναι βρεγμένα γιατί οι άκρες τους σπάνε πολύ πιο εύκολα.

4. Κάνε Μασάζ Σε κάθε λούσιμο, πάρε το χρόνο σου και κάνε λίγο μασάζ στις ρίζες σου με το σαμπουάν. Έτσι θα αυξηθεί η κυκλοφορία του αίματος γύρω από τους θύλακες των τριχών σου και θα φτάσουν σε αυτούς περισσότερα θρεπτικά συστατικά που θα μακρύνουν τα μαλλιά σου. Ξεκίνα από μπροστά και πήγαινε με κυκλικές κινήσεις προς τα πίσω.

5. Βάλε στη ζωή σου προϊόντα προστασίας! Ακόμη και τις φορές που είναι ανάγκη να χρησιμοποιήσεις τη μασιά σου, μην παραλείψεις τη χρήση ενός προϊόντος με προστασία, που έχει ευεργετική σημασία κατά της θερμότητας για τα μαλλιά σου.

6. Καστορέλαιο και δαφνέλαιο, οι φίλοι των μαλλιών σου! Άπλωσε τα λάδια στις ρίζες των μαλλιών σου και κάνε απαλό μασάζ κάθε βράδυ πριν το πρωινό λούσιμο των μαλλιών. Αξίζει να τοποθετήσεις μια πετσέτα στο μαξιλάρι σου για να μην λερωθεί η μαξιλαροθήκη σου. Προσπάθησε να γίνει η ρουτίνα σου. Κάθε φορά που γνωρίζεις ότι πρόκειται να λουστείς, έχε κατά νου να περνάς με δαφνέλαιο τις ρίζες σου από το προηγούμενο βράδυ και να το αφήσεις να λειτουργήσει ιδανικά ακόμη και όλη τη νύχτα.

7. Πες όχι στις σφιχτές ψηλές αλογοουρές. Αντίθετα, πιάσε τα μαλλιά σου χαμηλά, χαλαρά, με λαστιχάκι. Για πιο cool αποτέλεσμα, μπορείς να αφήσεις μερικές τούφες να πέσουν μπροστά στο πρόσωπό σου ακανόνιστα. Οι σφιχτές και ψηλές αλογοουρές αποδυναμώνουν την τρίχα.

Για ραντεβού επικοινωνήστε μαζί τους στο 2421068222.

Αγ.Αναργύρων 89Α. Βόλος.

error: Content is protected !!