ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

«Ο Τζορτζ δεν θα δει το παιδί του να μεγαλώνει»

2878312
FCO SUMMER 80 728x90 1
milonas 728x90 1


Πρώτη καταχώρηση: Τετάρτη, 3 Ιουνίου 2020, 02:10

Με δάκρυα στα μάτια και έχοντας συνεχώς δίπλα της τη μικρή της κόρη, Τζιάνα η σύντροφος του Τζορτζ Φλόιντ, Ρόξι Ουάσιγκτον, μίλησε με σπαρακτικά λόγια στους δημοσιογράφους για τη δολοφονία του 46χρονου Αφροαμερικανού από αστυνομικό στη Μινεάπολη των ΗΠΑ.

Η μητέρα της κόρης του αδικοχαμένου Φλόιντ στη συνέντευξη Τύπου που έδωσε στους εκπροσώπους των ΜΜΕ στάθηκε, μεταξύ άλλων, στο γεγονός ότι η μικρή Τζιάνα δεν θα δει ποτέ ξανά τον πατέρα της, ούτε θα τον έχει στο πλευρό της στις πιο σημαντικές στιγμές της ζωής της.

«Δεν έχω πολλά να πω γιατί δεν μπορώ να συγκεντρώσω τις σκέψεις μου, αλλά θέλω όλοι να ξέρετε πως στο τέλος της ημέρας οι αστυνομικοί θα πάνε πίσω στα σπίτια τους και τις οικογένειές τους.

Η Τζιάνα τώρα δεν έχει πατέρα. Δεν θα τη δει να μεγαλώνει, να αποφοιτά. Δεν θα τη συνοδέψει στην εκκλησία νύφη. Αν έχει ένα πρόβλημα και χρειάζεται τον πατέρα της, αυτός δεν θα είναι πια εκεί», ανέφερε μεταξύ άλλων η Ρόξι Ουάσιγκτον, προσθέτοντας:

«Είμαι εδώ για το παιδί μου και για τον Τζορτζ, γιατί θέλω δικαιοσύνη γι’ αυτόν. Θέλω δικαιοσύνη γιατί ήταν καλός άνθρωπος. Άσχετα με το τι νομίζει ο καθένας, ήταν καλός άνθρωπος».

 

 


Τελευταία ενημέρωση: Τετάρτη, 3 Ιουνίου 2020, 02:22

ΠΗΓΗ

error: Content is protected !!