ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Προκαταρκτική εξέταση για την υπόθεση της 27χρονης που νοσηλεύεται εγκεφαλικά νεκρή μετά από γέννα

2878338
banner
milonas 728x90 1


Πρώτη καταχώρηση: Τετάρτη, 3 Ιουνίου 2020, 03:34

Τη διενέργεια επείγουσας προκαταρκτικής εξέτασης για την υπόθεση της εγκύου που κατέληξε να είναι εγκεφαλικά νεκρή μετά από την επέμβαση καισαρικής τομής στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Πάτρας, διέταξε ο διοικητής της 6ης ΥΠΕ Γιάννης Καρβέλης.

Σύμφωνα με την δικηγόρο της οικογένειας, Γιάννα Παναγοπούλου η 27χρονη Δώρα από το Βαρθολομιό, η οποία λίγη ώρα αργότερα αφότου έφερε στη ζωή ένα υγιέστατο αγοράκι, διασωληνώθηκε και σήμερα παραμένει στην εντατική εγκεφαλικά νεκρή, δεν αντιμετώπιζε κάποιο πρόβλημα υγείας ούτε είχε κάποιο βεβαρημένο ιστορικό.

«Γέννησε ένα υγιέστατο αγοράκι, 3.400 γραμμάρια, αλλά ενώ ο γιατρός τους είπε αρχικά ότι είναι καλά στην υγεία της, μετά τους είπε ότι είναι σε κρίσιμη κατάσταση, ότι έχει διασωληνωθεί, και ότι εισήχθη στην εντατική.

Και από την ημέρα εκείνη μέχρι σήμερα για δέκα μέρες, το κορίτσι αυτό δίνει για τη ζωή του, παλεύει  να κρατηθεί στη ζωή, και πριν δύο μέρες δυστυχώς, η οικογένεια ενημερώθηκε ότι έχει νεκρώσει ο εγκέφαλός της», δήλωσε μεταξύ η άλλων για το περιστατικό η κ. Παναγοπούλου.

Σύμφωνα με την δικηγόρο της οικογένειας εδώ και 10 μέρες δεν έχει εξηγήσει η διοίκηση του νοσοκομείου τι ακριβώς έχει συμβεί.

«Ο ένας μεταθέτει τις ευθύνες στον άλλον, κανείς δεν δίνει σαφείς απαντήσεις και συγκεκριμένες» κατέληξε.

 

Πηγή: Tempo24.news


Τελευταία ενημέρωση: Τετάρτη, 3 Ιουνίου 2020, 03:43

ΠΗΓΗ

error: Content is protected !!