Οικογενειακή τραγωδία στον Βόλο: «Το παιδί μου είναι άρρωστο, πρέπει να φύγει από το σπίτι»

100665684 2713703635552374 3312316832085442560 n
banner
milonas 728x90 1

Στις δικαστικές αίθουσες του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Βόλου κατέληξε η υπόθεση ενδοοικογενειακής βίας με δράστη έναν 27χρονος άνδρα και θύμα την ίδια του τη μητέρα.

Οι σκηνές που εκτυλίχθηκαν μπροστά στην έδρα του δικαστηρίου, μόνο ως τραγικές μπορούν να χαρακτηριστούν.

Ο νεαρός άνδρας, αντιμετωπίζει σοβαρά ψυχιατρικά προβλήματα, κάνει χρήση ναρκωτικών και αλκοόλ και επιτέθηκε στη μητέρα του με νυστέρι μετά από καβγά που είχε προηγηθεί. Για τον λόγο αυτό συνελήφθη και κατηγορήθηκε για απειλή, ενδοοικογενειακή βία, οπλοφορία και οπλοχρησία.

Ράκος ήταν η 58χρονη μητέρα του, η οποία δήλωσε οτι αγαπά το παιδί της, αλλά είναι άρρωστο και πρέπει να φύγει από το σπίτι.

Και ο ίδιος ο κατηγορούμενος παραδέχθηκε στους δικαστές την παραβατική του συμπεριφορά, λέγοντας οτι θέλει να ενταχθεί σε πρόγραμμα απεξάρτησης και νοσηλείας, διότι η συγκατοίκηση με τη μητέρα του δεν του κάνει καλό και γίνεται επιθετικός.

Η γυναίκα έχει δεχθεί πολλαπλές επιθέσεις από τον γιο της και η ζωή της έχει μετατραπεί σε πραγματικό μαρτύριο. Πέρα από αυτή την επίθεση, έχει δεχθεί πολλές άλλες ακόμα, με μπουνιές, κλωτσιές, ενώ μία εβδομάδα πριν της είχε σπάσει το τύμπανο και της είχε βγάλει τη γνάθο με αποτέλεσμα να ξαναπάει στο Νοσοκομείο για τις πρώτες βοήθειες.

Ο κατηγορούμενος κρίθηκε αθώος για όλες τις κατηγορίες που αντιμετώπιζε και δεσμεύτηκε να νοσηλευθεί σε ψυχιατρική δομή, ενώ φαίνεται πολύ πιθανό για ένα διάστημα να μετακομίσει στην Καλαμάτα, όπου ζει ο πατέρας του.

error: Content is protected !!