Δήμος Λαρισαίων: Άρρηκτη η σχέση της Λάρισας με τον Στρατό Ξηράς και τις Ένοπλες Δυνάμεις

IMG 3845 780x405
stergiou 1
fotou
ΜΥΛΩΝΑΣ ΝΕΟ

Το Δήμαρχο Λαρισαίων Απόστολο Καλογιάννη, επισκέφθηκαν το απόγευμα της Τρίτης ο Αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Στρατού Αντιστράτηγος Χαράλαμπος Λαλούσης, ο οποίος συνοδευόμενος από τον Διοικητή της 1η Στρατιάς Αντιστράτηγο Βασίλειο Παπαδόπουλο.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης που είχε εθιμοτυπικό χαρακτήρα, και πραγματοποιήθηκε σε ιδιαίτερα καλό κλίμα, ο Δήμαρχος Λαρισαίων αναφέρθηκε στην άρρητη και διαχρονική σχέση της Λάρισας με τις Ενοπλες Δυνάμεις και ειδικά με την 1η Στρατιά, που εδρεύει στην πόλη μας.

Δήμος Λαρισαίων: Άρρηκτη η σχέση της Λάρισας με τον Στρατό Ξηράς και τις Ένοπλες ΔυνάμειςΟ Δήμαρχος διαβεβαίωσε τον Αρχηγό του Γενικού Επιτελείου Στρατού και τον Διοικητή της 1ης Στρατιάς ότι το επίπεδο συνεργασίας του Δήμου με τις διοικήσεις των στρατιωτικών σχηματισμών που εδρεύουν στην πόλη, θα παραμείνει σε υψηλό επίπεδο.

Η επίσκεψη ολοκληρώθηκε με ανταλλαγή δώρων.

Δήμος Λαρισαίων: Άρρηκτη η σχέση της Λάρισας με τον Στρατό Ξηράς και τις Ένοπλες ΔυνάμειςΔήμος Λαρισαίων: Άρρηκτη η σχέση της Λάρισας με τον Στρατό Ξηράς και τις Ένοπλες Δυνάμεις

Πηγή: onlarissa.gr

KENT 2
error: Content is protected !!