ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Νικολακάκης: Μπανιέρα ή Ντουζέρα;

νικολακακης2
ezgif.com gif maker
ΜΥΛΩΝΑΣ ΝΕΟ

Ένα βασικό δίλημμα όταν πρόκειται να στήσουμε το μπάνιο του σπιτιού μας, είναι το αν θα επιλέξουμε μπανιέρα ή ντουζιέρα. Παλαιότερα, η επιλογή γινόταν αποκλειστικά και μόνο από το μέγεθος του μπάνιου – σε ένα μεγάλο μπάνιο τοποθετούσαμε μπανιέρα και αν υπήρχε έλλειψη χώρου επιλέγαμε αναγκαστικά ντουζιέρα. Αυτό όμως τα τελευταία χρόνια έχει αλλάξει και στην επιλογή λαβαίνουμε υπόψη κι άλλους παράγοντες. Κάποιοι επιλέγουν ντουζιέρα γιατι απλώς προτιμούν μια πιο μίνιμαλ διακόσμηση στο μπάνιο τους. Ποια είναι όμως τα συν και τα πλην της κάθε επιλογής;

KEN 2

Ντουζιέρα

Μια ντουζιέρα προσφέρει εξοικονόμηση χώρου καθώς έχει σαφώς μικρότερες διαστάσεις από μια μπανιέρα. Επίσης, συνήθως μια ντουζιέρα είναι φθηνότερη και έχει και μικρότερο κόστος τοποθέτησης απο μια αντίστοιχης ποιότητας μπανιέρα. Μάλιστα, οι ντουζιέρες θεωρούνται και πιο “οικολογικές”, γιατί μέσα σε αυτές κάνουμε ίσως γρηγορότερα μπάνιο και η κατανάλωση νερού είναι μικρότερη. Όμως, οι μικρότερες διαστάσεις αποτελούν συνάμα και μειονέκτημα, επειδή είναι σχεδόν αδύνατο να πλύνει κανείς παπλώματα ή κουβέρτες, όπως θα έκανε σε μια μπανιέρα, ή να απολαύσει ένα πλήρως χαλαρωτικό μπάνιο.

Μπανιέρα

Η μπανιέρα από την άλλη προσφέρει μεγαλύτερη ευελιξία και άνεση. Μπορεί κάποιος να ξαπλώσει μέσα σε αυτήν και να χαλαρώσει για πολύ ώρα. Μπορεί να πλύνει μέσα σε αυτήν κάθε λογής αντικείμενο, από ένα πάπλωμα μέχρι ίσως και το κατοικίδιο του. Βέβαια, σε ένα μικρών διαστάσεων μπάνιο, η μπανιέρα θα πιάσει πολύ χώρο και θα το κάνει πιο στριμωχτό.

Η κάθε επιλογή λοιπόν, έχει τις θετικές και τις αρνητικές της πλευρές. Δεν υπάρχει σωστό και λάθος, αλλά ο καθένας επιλέγει ανάλογα με τον τρόπο της ζωής του και τις καθημερινές του συνήθειες.

Κατάστημα Βόλου: Λ. Αθηνών 62, 1η Διασταύρωση Αλυκών Βόλου
Τηλ: 2421 088393, Fax: 2421 087649

Κεντρικό κατάστημα – Αποθήκες: Λ. Καραμανλή 127, Αχαρναί
Τηλ: 210 2465095, 210 2469856, Fax: 210 2461135

Κατάστημα Ν. Φιλαδέλφεια: Εθνική Οδός Αθηνών Λαμίας-Θεσσαλονίκης 95
Τηλ: 210 2531716

Κατάστημα Λαυρίου: Κωνσταντίνου Πλειώνη 29
Τηλ: 2292027192, Fax: 2292027193

E-SHOP: www.e-plakakia.com / www.ath-nikolakakis.gr
Email: [email protected]
FB: Nikolakakis plakakia

error: Content is protected !!