ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Ο Αγοραστός δοκιμάζει το νέο AUDI Q3 στη λίμνη Κάρλα [εικόνες]

DBS 8732 scaled 1

“Ξεναγός” και οδηγός του νέου Q3 ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός!
Απόδραση στη Θεσσαλία, σε μια ωραία διαδρομή που ξεκίνησε από την Καλαμπάκα και τους περίφημους βράχους από ψαμμίτη που έχουν δημιουργήσει το μοναδικό τοπίο, το οποίο σε συνδυασμό με τα 30 μοναστήρια έχουν δημιουργήσει τα Μετέωρα, το παγκόσμιας κληρονομιάς μνημείο, όπως το έχει χαρακτηρίσει η Unesco.

KEN 728X100

anoigma
O Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός με το Audi Q3 Sportback στα Μετέωρα

Η συνέχεια σε μια αποκλειστική επίσκεψη στο Σπήλαιο της Θεόπετρας, στο οποίο υπάρχει ανθρώπινη παρουσία σε όλες τις περιόδους της Μέσης και Ανώτερης Παλαιολιθικής, της Μεσολιθικής και της Νεολιθικής περιόδου και γι αυτό το λόγο η αρχαιολογική του θέση είναι σημαντική.

DBS_8673
Στο Σπήλαιο Θεόπετρας

Συνέχεια μέσα από το εξαιρετικό οδικό δίκτυο που έχει φτιάξει η Περιφέρεια στο κομμάτι Τρίκαλα – Λάρισα, με το Audi Q3 Sportback να δείχνει τα προσόντα του, στα χέρια του Κώστα Αγοραστού και άφιξη στους χωματόδρομους γύρω από τη λίμνη Κάρλα, το “μυστικό” σημείο της περιοχής που μας αποκάλυψε ο ξεναγός μας.
Αναλυτικά το ταξιδιωτικό αυτό στο 1ο τεύχος του περιοδικού AUTO4U που θα κυκλοφορήσει τις επόμενες μέρες, μαζί με το 108ο τεύχος του περιοδικού MOTOGP WORLD.

DBS_8732
Q3 Sportback, Κώστας Αγοραστός και ο Γενικός Διευιθυντής του PRESSGROUP Διονύσης Γκουτζουρής στην λίμνη Κάρλα
DBS_8760
Το Audi Q3 Sportback στο δρόμο γύρω από τη λίμνη Κάρλα

Αγοραστός Κώστας, Περιφερειάρχης Θεσσαλίας

Ο Κώστας Αγοραστός γεννήθηκε στη Λάρισα το 1963. Είναι έγγαμος με τη Χριστίνα Παναγή και έχει μια κόρη και ένα γιο. Είναι Διδάκτωρ του Bradford University και απόφοιτος της Ανωτάτης Βιομηχανικής Σχολής Πειραιώς.
Από το 2011 έως σήμερα: Περιφερειάρχης Θεσσαλίας και από το 2014 Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου της Ένωσης Περιφερειών Ελλάδας (ΕΝ.Π.Ε.). Διετέλεσε Βουλευτής Λαρίσης με τη Νέα Δημοκρατία στις εκλογές του 2004 και του 2007.
Στην Επιστημονική και Ακαδημαϊκή Δράση: Πρόεδρος του Διατμηματικού προγράμματος μεταπτυχιακών σπουδών στη διοίκηση επιχειρήσεων (M.B.A. & Executive M.B.A.), Αντιπρόεδρος του συλλόγου μελών ΔΕΠ Πανεπιστημίου Μακεδονίας.
“Επιδίωξή μου: μια ενωμένη Θεσσαλία, χωρίς διακρίσεις, χωρίς αποκλεισμούς,” επαναλαμβάνει συχνά.

kostas agorastos

Audi Q3 Sportback

H δυναμική αισθητική ενός coupé συνδυάζεται με τη λειτουργικότητα ενός SUV και το αποτέλεσμα στην περίπτωσή μας είναι άκρως εντυπωσιακό, ειδικά με τη μεγάλη οκταγωνική μάσκα που δεσπόζει στο μπροστά μέρος. Η coupé σιλουέτα είναι εμφανώς ορατή από το πλάι και η μακριά γραμμή των ώμων τονίζει τον sport χαρακτήρα του. Χαρακτηριστικά του πίσω μέρους είναι το χαμηλό πίσω παράθυρο και τα δυναμικά πίσω φώτα. Το αυτοκίνητο του ταξιδιωτικού μας ήταν ένα S line Q3 Sportback, εξοπλισμένο με προφυλακτήρες βαμμένους σε χρώμα αντίθεσης, ζάντες 18 ιντσών και μαρσπιέ με φωτισμό, εμπρόσθια ένθετα αλουμινίου, στοιχεία που το έκαναν ακόμη εντυπωσιακότερο.
Ο TDI κινητήρας με τα 1,968 κ.εκ. και το τούρμπο αποδίδει ισχύ 110 kW (150 PS) στις 3,000-4,500 rpm, με ροπή 340 Nm στις 1,750-3, 000 rpm, για ένα βάρος 1,655 κιλών και το αυτόματο κιβώτιο επτά σχέσεων μεταφέρει την κίνηση στους εμπρός τροχούς. Τα πρώτα 100 χλμ/ώρα έρχονται σε 9.3” και η τελική ταχύτητα ξεπερνά τα 205 χλμ/ώρα.

auto4u.gr

error: Content is protected !!