Βολιώτης αθλητής έσπασε την καραντίνα και φέρεται να «κόλλησε» κορωνοϊό το ζευγάρι

2776994
stergiou
fotou
ΜΥΛΩΝΑΣ ΝΕΟ

Συγκλονιστικές είναι οι αποκαλύψεις που έρχονται στο φως της δημοσιότητας για το πως η 30χρονη γυναίκα από τον Βόλο και ο σύζυγός της “κόλλησαν” τον κορωνοϊό.

KENT728X100 1

Σύμφωνα με πληροφορίες ένας άλλος Βολιώτης αθλητής, γνωστός στην τοπική κοινωνία, επέστρεψε προ ημερών από τη Γερμανία, όπου πλέον εργάζεται μαζί με τη σύντροφό του, πέρασαν από τον Βόλο και αμέσως μετά κατευθύνθηκαν προς την Καλαμπάκα, για να περάσουν τις 14 ημέρες της καραντίνας.

Όμως, την πρώτη κιόλας εβδομάδα δέχθηκαν την επίσκεψη του φιλικού τους ζευγαριού, “σπάζοντας” ουσιαστικά την καραντίνα, που είναι υποχρεωτική από τον νόμο.

Μάλιστα, αν οι πληροφορίες επιβεβαιωθούν, το ζευγάρι αντιμετωπίζει υψηλά χρηματικά πρόστιμα, ακόμα και ποινικές ευθύνες.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, η παρέα των τεσσάρων ατόμων δεν έμεινε σε κάποιο κατάλυμα μόνο, αλλά επισκέφθηκε και εστιατόριο της περιοχής.

Τα στελέχη του ΕΟΔΥ βρίσκονται σε συνεχή επικοινωνία με τους συγγενείς και όσους ήρθαν σε επαφή με τα δύο ζευγάρια για να μειωθεί ο κίνδυνος διασποράς του ιού.

error: Content is protected !!