Βόλος: Μάχη για τη ζωή του δίνει ο 23χρονος που τραυματίστηκε σε τροχαίο στην Λεωφ. Αθηνών

Στιγμιότυπο 2020 05 31 12.31.03 πμ
stergiou 1
fotou
ΜΥΛΩΝΑΣ ΝΕΟ

Μάχη για να κρατηθεί στη ζωή δίνει ο ένας εκ των δύο τραυματιών, του τροχαίου ατυχήματος που σημειώθηκε το βράδυ του περασμένου Σαββάτου στη Λεωφόρο Αθηνων στον Βόλο.

KENT728X100 1

Ο 23χρονος ήταν συνεπιβάτης σε δίκυκλη μοτοσυκλέτα, όταν ένας ηλικιωμένος άνδρας έκοψε την πορεία τους με το αυτοκίνητό του μάρκας smart, με αποτέλεσμα τον σοβαρό τραυματισμό τους.

Όπως αποκάλυψε προχθες το TheNewspaper.gr, που κατέγραψε την είδηση από το πρώτο λεπτό, ο νεαρός μεταφέρθηκε στο Τζάννειο Νοσοκομείο της Αττικής προκειμένου να αντιμετωπιστεί η σοβαρή κατάσταση της υγείας του.

Δίπλα του βρίσκεται η μητέρα του, η οποία επέστρεψε προ ημερών από την Αυστραλία και αντιμετωπίζει σοβαρά οικονομικά προβλήματα, ενώ ο πατέρας του βρίσκεται ακόμα στο νότιο ημισφαίριο.

Ο 23χρονος φέρει πολλαπλά κατάγματα και τραύματα σε πολλά σημεία του σώματός του, ενώ έχουν περιαχθεί και ζωτικά όργανα. Για τον λόγο αυτό πήρε αναβολή το προγραμματισμένο για αύριο χειρουργείο, το οποίο πιθανότατα να πραγματοποιηθεί την προσεχή Τετάρτη.

Η ΚΕΚΠΑ ΔΙΕΚ του Δήμου Βόλου συμπαρίσταται στην οικογένεια και συγκεντρώνει χρήματα που θα ανακουφίσουν προσωρινά τη μητέρα και τη διαβίωσή της στην Αθήνα για τις ανάγκες νοσηλείας του γιου της.

Αν κάποιος θέλει να προσφέρει μπορεί να απευθυνθεί στο τηλεφωνικό κέντρο της ΚΕΚΠΑ ΔΙΕΚ και στην πρόεδρο κ. Νατάσα Μορφογιάννη.

error: Content is protected !!