ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Κάτι ξεκίνησε να κινείται στα παράλια της Λάρισας – Άρχισε η ζήτηση από πλευράς επισκεπτών και τουριστών (φωτο – βίντεο)

ntagas paraia larissastourismo
FCO SUMMER 80 728x90 1
milonas 728x90 1

Η επανεκκίνηση ξεκίνησε δειλά δειλά και στα παράλια του νομού Λάρισας, με τους επιχειρηματίες να ανοίγουν τα καταστήματά τους, και τους επισκέπτες αλλά και τους τουρίστες να εκδηλώνουν ενδιαφέρον για την περιοχή, κάνοντας κάποιες κρατήσεις.

Η αισιοδοξία άρχισε να επανέρχεται στον τουριστικό τομέα της περιοχής όπως δηλώνουν οι ιθύνοντες, αλλά και οι επιχειρηματίες που δραστηριοποιούνται στα παράλια του δήμου Αγιάς.

Ο αντιδήμαρχος Τουρισμού του Δήμου Αγιάς κ. Νίκος Ντάγκας, επισήμανε: «Υπάρχουν οικονομικά προβλήματα μετά τον εγκλεισμό. Οι προδιαγραφές ακόμη δεν έχουν αποσαφηνιστεί, άρα υπάρχει αρκετός κόσμος που έχει ανοίξει στα παράλια τα μαγαζιά του και το επιθυμεί διακαώς να το κάνει, για να μειώσει την ζημιά. Άρα ζητάμε την βοήθεια του κράτους να κάνει άμεσα ότι ενέργειες είναι να κάνει πάντα με γνώμονα την διασφάλιση της υγείας. Διότι δεν είναι πολύ ξεκάθαρο το πλαίσιο από την κυβέρνηση για να σχεδιάσουμε επιχειρηματικά και να δούμε το αύριο. Έχουμε όμως καλές υπηρεσίες στην περιοχή μας και θεωρούμε ότι μπορεί να αποτελέσει ένα πολύ καλό προορισμό για να έρθει ο κόσμος.

Έχουμε συγκρατημένη αισιοδοξία όμως ότι θα πάει καλά η σεζόν διότι βλέπουμε ότι υπάρχει ένα ενδιαφέρον από ανθρώπους που αναζητούν σήμερα την διαμονή και ρωτάνε, άρα ενδιαφέρονται και το θέλουν να έρθουν.

Χάθηκε όμως σημαντικό κομμάτι χρόνου για την επανάκαμψη, ελπίζουμε όμως ότι θα τραβήξει περισσότερο η σεζόν, διότι ο τόπος μας μπορεί να προσφέρει πράγματα και δραστηριότητες και μετά το καλοκαίρι, το ελπίζουμε και το προτείνουμε και στους επισκέπτες».

Ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Λάρισας κ. Σωτήρης Γιαννακόπουλος, σημείωσε: «Γίνεται η επανεκκίνηση και στον τουριστικό τομέα στην εστίαση. Ξεκινάμε με αισιοδοξία για να φύγουμε από την φοβία που υπάρχει στην αγορά και στον κόσμο, η χαλάρωση θα έρθει σιγά σιγά και όχι από την μια στιγμή στην άλλη.

Κάτι ξεκίνησε να κινείται στα παράλια της Λάρισας – Άρχισε η ζήτηση από πλευράς επισκεπτών και τουριστών (φωτο – βίντεο)

Σαν Επιμελητήριο θα δώσουμε βεβαιώσεις από σεμινάρια για την υγειονομική συμπεριφορά στους χώρους εστίασης και στα ξενοδοχεία, άρα θα είμαστε δίπλα στον κλάδο και όλοι μαζί να στηρίξουμε αυτή την επανεκκίνηση γιατί αυτός ο κλάδος πλήττεται πιο πολύ απ’ όλους».

Ιδιοκτήτης ξενοδοχείου αλλά και ταβέρνας στην περιοχή των παραλίων και συγκεκριμένα στην Κουτσουπιά ο κ. Βασίλης Καδυλάρης, δήλωσε από την πλευρά των επιχειρηματιών: «Δειλά δειλά ξεκίνησαν οι κρατήσεις και υπάρχει ενδιαφέρον από το εξωτερικό και ειδικά από τα Βαλκάνια, είναι επαναλαμβανόμενοι πελάτες που ζητούν κάποιες τιμές.

Κάτι ξεκίνησε να κινείται στα παράλια της Λάρισας – Άρχισε η ζήτηση από πλευράς επισκεπτών και τουριστών (φωτο – βίντεο)

Πιστεύουμε ότι θα σωθεί η χρονιά όσο προσφέρουμε καλές υπηρεσίες, και αυτό κάνουμε».

Δείτε τα βίντεο:

Ρεπορτάζ: Αθανασία Παύλου

Πηγή: onlarissa.gr

error: Content is protected !!