Επεισόδια στις Σταγιάτες – Στην πλατεία του χωριού ο Αχιλλέας Μπέος [εικόνες και βίντεο]

Στιγμιότυπο 2020 06 05 12.49.07 μμ
milonas 728x90 1
728x110 2

Φραστικές επιθέσεις δέχθηκε σήμερα ο δήμαρχος Βόλου Αχιλλέας Μπέος από μερίδα κατοίκων των Σταγιατών, καθώς αποφάσισε να επισκεφθεί το πρωί την κεντρική πλατεία του χωριού.

Οι κάτοικοι διαμαρτύρονται για την επιχειρούμενη -όπως λένε- ιδιωτικοποίηση του νερού, ενώ συνεχίζουν να απαιτούν να υδροδοτείται η περιοχή τους από την τοπική πηγή “Κρύα βρύση”, η οποία όμως σύμφωνα με τη ΔΕΥΑΜΒ είναι μολυσμένη.

Μαζί με τον δήμαρχο Βόλου, στο χωριό βρέθηκαν στενοί του συνεργάτες, αντιδήμαρχοι, ο πρόεδρος της ΔΕΥΑΜΒ, αλλά και ο πρόεδρος της τοπική κοινότητας, ο οποίος δέχθηκε τα πυρά των παρευρισκομένων.

Σε κάποιες περιπτώσεις χρειάστηκε η παρέμβαση της Αστυνομίας, καθώς οι φραστικές επιθέσεις ήταν έντονες.

Ο Αχιλλέας Μπέος αποχώρησε από το χωριό λίγη ώρα αργότερα, ενώ λίγη ώρα νωρίτερα αποκαθήλωσε τις μαύρες σημαίες που έχουν υψώσει κάτοικοι της περιοχής.

Σε δήλωσή του ο κ. Μπέος μεταξύ άλλων ανέφερε: “Δεν πρόκειται να επιτρέψουμε σε μια χούφτα μπαχαλάκηδες να επιβάλλουν με το έτσι θέλω τις απόψεις τους. Τέτοιες συμπεριφορές και πρακτικές έχουν ημερομηνία λήξης και η Δημοτική Αρχή κι εγώ θα επιβάλλουμε τη νομιμότητα όχι μόνο στις Σταγιάτες, αλλά και όπου αλλού εκδηλώνονται τέτοια φαινόμενα από ακραία στοιχεία”

Δείτε βίντεο εδώ

Δείτε εικόνες:

error: Content is protected !!