ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Ο ΣΥΡΙΖΑ για τα επεισόδια με Μπέο στις Σταγιάτες: Διάλογος και όχι επικοινωνιακά σόου

Στιγμιότυπο 2020 06 05 12.48.58 μμ 1
stergiou 1
fotou
ΜΥΛΩΝΑΣ ΝΕΟ

Η Νομαρχιακή επιτροπή Μαγνησίας του ΣΥΡΙΖΑ καταγγέλει τον δήμαρχο Βόλου Αχιλλέα Μπέο για το “επικοινωνιακό σόου” -όπως το χαρακτηρίζουν- που έστησε σήμερα το πρωί στις Σταγιάτες Πηλίου για το θέμα της διαχείρισης των νερών.

KENT728X100 1

Συγκεκριμένα, σε ανακοίνωση αναφέορνται τα εξής:

Με έκπληξη παρακολουθήσαμε την επιλογή του Δημάρχου Βόλου να προκαλέσει ένταση στις Σταγιάτες στα πλαίσια μιας επικοινωνιακής τακτικής, που θεωρεί ότι τα προβλήματα με τις τοπικές κοινωνίες δεν λύνονται με διάλογο αλλά με επίδειξη δύναμης και προκλητικές ενέργειες, που είναι σίγουρο ότι μόνο αποτέλεσμά τους είναι η τροφοδότηση της σύγκρουσης. 

Θεωρούμε δικαιολογημένη την αγανάκτηση της τοπικής κοινωνίας για τον αυταρχικό τρόπο με τον οποίον ο Δήμαρχος επιχειρεί να επιβάλλει τις επιλογές του. Επισημαίνουμε για μια ακόμα φορά ότι αυτός ο τρόπος αντιμετώπισης του προβλήματος βρίσκεται σε πλήρη αντιδιαστολή με το θεσμικό ρόλο του Δημάρχου, καθήκον του οποίου είναι να διασφαλίσει το ήρεμο κλίμα και η προσπάθεια να εκφράσει την ενότητα όλων των δημοτών. 

Για την επίλυση ιδιαίτερα, τέτοιων ζητημάτων, που αφορούν την χρήση ενός τόσο πολύτιμου αγαθού που είναι το νερό, απαιτείται διάλογος τις τοπικές κοινωνίες, προϋπόθεση του οποίου είναι η ύπαρξη ενός κλίματος στον αντίποδα τέτοιου τύπου επικοινωνιακών σόου, σαν αυτό που προσπάθησε να στήσει το πρωί στις Σταγιάτες ο Δήμαρχος.

error: Content is protected !!