Αυτοψία της παράταξης Λάρισα Μπροστά: Σκουπίδια και μπάζα παντού στην Αμυγδαλέα

2.2 780x405
FCO SUMMER 80 728x90 1
milonas 728x90 1

Αυτοψία των δημοτικών συμβούλων της παράταξης Λάρισα Μπροστά κ.κ. Κωνσταντίνου Αργυρόπουλου και Αχιλλέα Σταυροθεόδωρο στην Αμυγδαλέα. Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Μετά από καταγγελίες που έφτασαν στη δημοτική μας παράταξη  οι δημοτικοί σύμβουλοι της παράταξης «Λάρισα Μπροστά» κ. Κων/νος  Αργυρόπουλος, τομεάρχης Καθημερινότητας  και  κ. Αχιλλέας Σταυροθεόδωρος, υπεύθυνος δημοτικών ενοτήτων Κοιλάδας σε  συνεννόηση με την επικεφαλής της παράταξης κα. Ρένα Καραλαριώτου  , βρέθηκαν στην Κοινότητα Αμυγδαλέα του Δ. Λαρισαίων    όπου και πραγματοποίησαν αυτοψία συνοδευόμενοι από τον Πρόεδρο της Αμυγδαλέας κ. Μητράκα Γεώργιο.

Ο Προέδρος και οι κάτοικοι της περιοχής   υπέδειξαν στους δημοτικούςσυμβούλους ,  προβλήματα που χρήζουν άμεσης αντιμετώπισης :Συντήρηση και διάνοιξη αγροτικών οδών  ,συντήρηση και  ασφαλτόστρωση σε οδούς εντός του οικισμού , κοπή χόρτων στις πλατείες, στο γήπεδο και στους κοινόχρηστους χώρους του χωριού , σπασμένες βρύσες, μπάζα στις πλατείες ,  εγκαταλελειμμένα αγροτικά Μηχανήματα στην είσοδο του χωριού με κίνδυνο ατυχήματος, ηλεκτροδότηση της εκκλησίας των Αγ. Αναργύρων που λειτουργεί με γεννήτρια ,διάνοιξη του δρόμου σύνδεσης με την Μάνδρα Λάρισας ενώ η   παιδική χαρά είναι ακατάλληλη  με κίνδυνο για τα μικρά παιδιά.

Σε σχετική δήλωση αναφέρεται :

« Η δημοτική μας παράταξη έγινε  δέκτης πολλών παραπόνων  εξαιτίας της αδυναμίας  της δημοτικής αρχής να λύσει προβλήματα  που αφορούν την καθημερινότητα των κατοίκων της περιοχής . Oχώρος γύρω από την Εκκλησία και το γήπεδο έχει γίνει σκουπιδότοπος θέτοντας σε κίνδυνο την υγεία των κατοίκων .Χορτάρια , μπάζα , σπασμένες βρύσες , «σπασμένοι» δρόμοι , παιδική χαρά που είναι κίνδυνος για την σωματική ασφάλεια των μικρών παιδιών , συνθέτουν μια εικόνα εγκατάλειψης της περιοχής .

Καλούμε  τη δημοτική αρχή να πράξει το αυτονόητο

Αυτοψία της παράταξης Λάρισα Μπροστά: Σκουπίδια και μπάζα παντού στην ΑμυγδαλέαΑυτοψία της παράταξης Λάρισα Μπροστά: Σκουπίδια και μπάζα παντού στην ΑμυγδαλέαΑυτοψία της παράταξης Λάρισα Μπροστά: Σκουπίδια και μπάζα παντού στην Αμυγδαλέα

Αυτοψία της παράταξης Λάρισα Μπροστά: Σκουπίδια και μπάζα παντού στην Αμυγδαλέα
dav

Αυτοψία της παράταξης Λάρισα Μπροστά: Σκουπίδια και μπάζα παντού στην ΑμυγδαλέαΑυτοψία της παράταξης Λάρισα Μπροστά: Σκουπίδια και μπάζα παντού στην Αμυγδαλέα

Πηγή: onlarissa.gr

error: Content is protected !!