Καθάρισε το Πάρκο του Αλκαζάρ η Γραμματεία Ποιότητας Ζωής και Εθελοντισμού της Ν.Δ. (φωτο)

103025532 253770129371933 4074428157050609639 n 1

Στη πανελλαδική δράση #noiazomaste της Νέας Δημοκρατίας για την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος συμμετείχε η Γραμματεία Ποιότητας Ζωής και Εθελοντισμού της Νέας Δημοκρατίας, προχωρώντας στον καθαρισμό μέρους του πάρκου Αλκαζάρ.

«Η προστασία του περιβάλλοντος αρχίζει από εμάς τους ίδιους. Ένα υγιές περιβάλλον βελτιώνει την ποιότητα ζωής, συμβάλλει στην ανάπτυξη της οικονομίας και λειτουργεί ως ασπίδα για την προστασία της υγείας. Για να τιμήσουμε την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος συμμετείχαμε στην πανελλαδική δράση της Νέας Δημοκρατίας #noiazomaste για το Περιβάλλον, καθαρίζοντας ένα τμήμα του Πάρκου Αλκαζάρ Λάρισας. Συλλέξαμε απορρίμματα ανακυκλώσιμα και μη, τα οποία διαχωρίσαμε και απορρίψαμε στους αντίστοιχους κάδους. Στόχος της δράσης είναι η προσπάθεια παρακίνησης όλων των συνανθρώπων ώστε να δημιουργηθεί ένα καθαρό περιβάλλον με λιγότερες επιβαρύνσεις και μολύνσεις. Αφορά τον πολιτισμό μας ,την Παιδεία μας και όχι μόνο την 5η Ιουνίου», αναφέρεται σε ανακοίνωση της γραμματείας.

Τη δράση διοργάνωσε η συντονίστρια Γραμματείας ποιότητας ζωής και Εθελοντισμού Ν.Δ. κ. Γόνη Γανοχωρίτου, ενώ συμμετείχαν σε αυτή η συντονίστρια οικογενειακής πολιτικής και Ισότητας των φύλων ΝΔ κ. Βάσω Μέκρα, οι δημοτικοί σύμβουλοι κ.κ. Ελένη Ξυνοπούλου και Κώστας Αργυρόπουλος, η αναπληρώτρια Πρόεδρος του Συλλόγου «Αριστέα» κ. Άντα Καζαντζή, καθώς και ο υποψήφιος δημοτικός Σύμβουλος κ. Γρηγόρης Γρηγοριάδης.

Δείτε φωτογραφίες:

Καθάρισε το Πάρκο του Αλκαζάρ η Γραμματεία Ποιότητας Ζωής και Εθελοντισμού της Ν.Δ. (φωτο)Καθάρισε το Πάρκο του Αλκαζάρ η Γραμματεία Ποιότητας Ζωής και Εθελοντισμού της Ν.Δ. (φωτο)Καθάρισε το Πάρκο του Αλκαζάρ η Γραμματεία Ποιότητας Ζωής και Εθελοντισμού της Ν.Δ. (φωτο)Καθάρισε το Πάρκο του Αλκαζάρ η Γραμματεία Ποιότητας Ζωής και Εθελοντισμού της Ν.Δ. (φωτο)Καθάρισε το Πάρκο του Αλκαζάρ η Γραμματεία Ποιότητας Ζωής και Εθελοντισμού της Ν.Δ. (φωτο)Καθάρισε το Πάρκο του Αλκαζάρ η Γραμματεία Ποιότητας Ζωής και Εθελοντισμού της Ν.Δ. (φωτο)Καθάρισε το Πάρκο του Αλκαζάρ η Γραμματεία Ποιότητας Ζωής και Εθελοντισμού της Ν.Δ. (φωτο)Καθάρισε το Πάρκο του Αλκαζάρ η Γραμματεία Ποιότητας Ζωής και Εθελοντισμού της Ν.Δ. (φωτο)Καθάρισε το Πάρκο του Αλκαζάρ η Γραμματεία Ποιότητας Ζωής και Εθελοντισμού της Ν.Δ. (φωτο)Καθάρισε το Πάρκο του Αλκαζάρ η Γραμματεία Ποιότητας Ζωής και Εθελοντισμού της Ν.Δ. (φωτο)

Πηγή: onlarissa.gr

KEN 728X100
error: Content is protected !!