Ένωση Συντακτών: Κάτοικοι των Σταγιατών επιτέθηκαν σε δημοσιογράφους

102291822 252493529339299 7527474959891824640 n
fotou
ΜΥΛΩΝΑΣ ΝΕΟ

«Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Συντακτών Θεσσαλίας, Στερεάς Ελλάδας και Εύβοιας, εκφράζει την έντονη διαμαρτυρία του για τους προπηλακισμούς και τις επιθέσεις που δέχθηκαν χθες Παρασκευή 5 Ιουνίου 2020, οι συνάδελφοι των τηλεοπτικών συνεργείων της «TRT» και της «Θεσσαλία Τηλεόραση» Γιώργος Λαμπράκης και Σπύρος Μπαξεβάνος αντίστοιχα, από κατοίκους (;) των Σταγιατών, μετά την τηλεοπτική κάλυψη της επίσκεψης κλιμακίου του Δήμου Βόλου, με επικεφαλής το Δήμαρχο.
Όπως μάλιστα ενημερωθήκαμε, υπάρχει καταγεγραμμένο περιστατικό από τις αρχές.

KEN

Υπενθυμίζουμε σε όλους, ότι οι συγκεκριμένοι συνάδελφοι – μέλη της Ένωσής μας, εργάζονται ευσυνείδητα καλύπτοντας με ακρίβεια γεγονότα μέσα από τα τηλεοπτικά ρεπορτάζ εδώ και πολλά χρόνια.
Αν κάποιοι θέλουν ως συνήθως να εντοπίσουν εύκολα θύματα και να αποδώσουν τις όποιες ευθύνες και διαμαρτυρίες έχουν προς την κάθε εξουσία, τους ενημερώνουμε ότι μπορούν να τις αναζητήσουν αλλού.
Αλλιώς εξισώνονται δυστυχώς με όλους τους κοινούς συκοφάντες που αναφέρονται αόριστα εναντίον δημοσιογράφων χωρίς ποτέ να έχουν παρουσιάσει ή προσκομίσει κανένα επιβαρυντικό στοιχείο, για κανένα μέλος της ΕΣΗΕΘΣΤΕ-Ε”» αναφέρει η ανακοίνωση της τοπικής Ένωσης Συντακτών Θεσσαλίας.

error: Content is protected !!