ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Εργατικό Κέντρο Βόλου: Δεν πήραν επίδομα ειδικού σκοπού χιλιάδες εργαζόμενοι

ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΒΟΛΟΥ 2 1024x496 1
banner
milonas 728x90 1

Εμπαιγμό καταγγέλει το Εργατικό Κέντρο Βόλου, αφού χιλιάδες εργαζόμενοι δεν έλαβαν το επίδομα ειδικού σκοπού για επιχειρήσεις που έμειναν κλειστές τον Μάιο.

Η ανακοίνωση:

  Ανάλγητος εμπαιγμός, μάλλον, και όχι απρονοησία κρύβεται πίσω από την δυσάρεστη έκπληξη, που δοκίμασαν χθες χιλιάδες εργαζόμενοι, οι οποίοι, για το διάστημα του Μαϊου, που οι επιχειρήσεις στις οποίες απασχολούνταν συνέχισαν να είναι κλειστές λόγω του κορωνοϊού, δεν πήραν δραχμή από το επίδομα ειδικού σκοπού, παρά το γεγονός ότι είχε με στόμφο εξαγγελθεί πως θα δινόταν εγκαίρως. 

Αντιθέτως οι τελευταίοι διαπίστωσαν, πηγαίνοντας στα ΑΤΜ, ότι στους λογαριασμούς τους είχε «πιστωθεί» πλουσιοπάροχα ξανά… η κοροϊδία.

   Πρόκειται για άλλη μιά σιωπηλή κυβερνητική παρασπονδία, σε βάρος των εργαζόμενων, οι οποίοι πληρώνουν αποκλειστικά τα σπασμένα της κρίσης. Θα σκέφθηκαν, ίσως, αυτοί που τους ξέχασαν, ότι… οι κακόμοιροι εργαζόμενοι δεν έχουν τη δυνατότητα να προβάλουν, εξίσου καλά με τους αμέριμνους κυβερνώντες, τις ομορφιές του ελληνικού τουρισμού, από τη μαγευτική Σαντορίνη!

error: Content is protected !!