Φώτης Σεργουλόπουλος: Αποκαλύπτει τον λόγο της αποχώρησής του από τον Alpha

412789
stergiou 1
fotou
ΜΥΛΩΝΑΣ ΝΕΟΚυριακή 07 Ιουνίου 2020, 10:00

KENT 2

Ο Φώτης Σεργουλόπουλος βρέθηκε το Σάββατο καλεσμένος στην εκπομπή «Έλα Χαμογέλα», όπου μεταξύ αναφέρθηκε στην αποχώρηση του από τον Alpha, αλλά και τους λόγους αυτής.

Συγκεκριμένα είπε: «Εγώ είχα κάνει με τον Alpha ένα συμβόλαιο μόνο για το Divided. Πρότεινα κάτι άλλο, αλλά μου πρότειναν το παιχνίδι. Όταν θα ολοκληρωνόταν το παιχνίδι, θα τελείωνε και το συμβόλαιο μου. Δεν ήθελα ένα συμβόλαιο απλά για να κάνω ότι να ‘ναι. Έχω μια ιδέα και θέλω να την κάνω, αλλά σίγουρα όχι με τον Alpha. Όταν μίλησα εγώ και συμφώνησα μαζί τους ήταν άλλη διοίκηση. Μετά ήρθε άλλη και εγώ δεν ταίριαζα μαζί τους και φάνηκε. Το Divided ολοκλήρωσε τον κύκλο του, αλλά εμείς ολοκληρώσαμε τέλη Φλεβάρη».

Στη συνέχεια αναφέρθηκε σε όσα γράφονται για την αποχώρηση του από το κανάλι. «Ήταν ψέματα όσα γράφτηκαν σχετικά με τη λύση της συνεργασίας μου λόγω των πεποιθήσεών μου. Η λύση της σύμβασης μου έγινε στις 6 Μαρτίου και έχει περάσει πολύς καιρός για να έρθει κάποιος ανίδεος να γράφει τέτοια πράγματα. Ο Alpha δεν έχει προβεί σε κάποια τέτοια κίνηση. Είναι ακραία αυτά και είναι πολύ σοβαρά. Δεν τιμά κανέναν όσα γράφονται» είπε χαρακτηριστικά.

 

 

 

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!

 


Please enable JavaScript to view the comments powered by Disqus.
comments powered by Disqus

https://platform.instagram.com/en_US/embeds.js

ΠΗΓΗ

error: Content is protected !!