Ένα νοσταλγικό ταξίδι στο χρόνο: Πως άλλαξαν οι δρόμοι της Λάρισας στο διάβα της ιστορίας (φωτο – βίντεο)

gravanis diadromes larisa 7
stergiou
fotou
ΜΥΛΩΝΑΣ ΝΕΟ

Αμείλικτο είναι το πέρασμα του χρόνου… Αλλάζει τα πάντα, μη αφήνοντας τίποτα παρόμοιο. Η μικρή «κουκίδα» της Λάρισας στο παγκόσμιο χάρτη δεν αποτελεί φυσικά εξαίρεση του κανόνα.

Μπορεί το παρελθόν πολλές φορές να «πεθαίνει», συνεχίζει όμως να ζει στη μνήμη όσων το έζησαν, αλλά και όσων συνεχίζουν να το κρατούν ζωντανό.

Ο Λαρισαίος Γεώργιος Γραβάνης (μέλος της Φωτοθήκης Λάρισας), δημιούργησε μια συλλογή από βίντεο, όπου κάνοντας συγκρίσεις του σήμερα με το παρελθόν αναδεικνύει το πόσο άλλαξε η Λάρισα τις τελευταίες δεκαετίες, χρησιμοποιώντας το υλικό της Φωτοθήκης.

Παράλληλα τόσο στα βίντεο όσο και τις φωτογραφίες αναφέρονται οι οδοί και τα μέρη που απεικονίζονται.

Δείτε φωτογραφίες:

Ένα νοσταλγικό ταξίδι στο χρόνο: Πως άλλαξαν οι δρόμοι της Λάρισας στο διάβα της ιστορίας (φωτο - βίντεο)Ένα νοσταλγικό ταξίδι στο χρόνο: Πως άλλαξαν οι δρόμοι της Λάρισας στο διάβα της ιστορίας (φωτο - βίντεο)Ένα νοσταλγικό ταξίδι στο χρόνο: Πως άλλαξαν οι δρόμοι της Λάρισας στο διάβα της ιστορίας (φωτο - βίντεο)Ένα νοσταλγικό ταξίδι στο χρόνο: Πως άλλαξαν οι δρόμοι της Λάρισας στο διάβα της ιστορίας (φωτο - βίντεο)Ένα νοσταλγικό ταξίδι στο χρόνο: Πως άλλαξαν οι δρόμοι της Λάρισας στο διάβα της ιστορίας (φωτο - βίντεο)Ένα νοσταλγικό ταξίδι στο χρόνο: Πως άλλαξαν οι δρόμοι της Λάρισας στο διάβα της ιστορίας (φωτο - βίντεο)

Δείτε βίντεο:

Πηγή: onlarissa.gr

error: Content is protected !!