ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Ο Ρουβίκωνας απειλεί τον Αχιλλέα Μπέο – «Θα έρθουμε στον Βόλο» – Τι απαντά ο δήμαρχος

Στιγμιότυπο 2020 06 10 6.59.48 μμ
stergiou
fotou
ΜΥΛΩΝΑΣ ΝΕΟ

Απειλητική ανάρτηση έκανε ο επικεφαλής της αναρχικής συλλογικότητας «Ρουβίκωνας» στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook, λέγοντας οτι ετοιμάζεται “επίθεση” στον Αχιλλέα Μπέο.

KENT728X100

Ειδικότερα, ο Γ. Καλαϊτζίδης, που φέρεται να είναι ηγετικό μέλος του “Ρουβίκωνα” έγραψε:

«Δεσμευόμαστε πως κάποια στιγμή θα ανεβούμε στον Βόλο και θα βρούμε αυτό το “μπιφτέκι” αυτόν τον βλάκα.Αυτόν που είναι “νύχτα” και δεν μασάει.Θα σε βρούμε και θα σε ξεφτιλίσουμε.Γαμώ την νύχτα σου γαμώ τις άκρες σου γαμώ τους μπράβους σου.Να ξέρεις πως όταν ρίχνουμε σφαλιάρες εμείς δεν φεύγει μαζί μόνο το κράνος. Φεύγει και το νταϊλίκι της νύχτας.»

Η ανάρτηση έγινε με αφορμή την υπόθεση των Σταγιατών.

Κατά τη διάρκεια της σημερινής συνεδρίασης του δημοτικού συμβουλίου Βόλου, ο δήμαρχος Βόλου απάντησε στον κ. Καλαϊτζίδη, χειροκροτούμενος από τους συμβούλους της ομάδας του, χαρακτηρίζοντας τον μάλιστα @ρχίδι.

Η απάντηση Μπέου

«Εγώ αυτές τις οργανώσεις και για τις ομάδες αναρχικών έχω πει οτι σε μία δημοκρατία, οι πολιτικές τοποθετήσεις και θέσεις είναι δικαίωμά τους. Μπορεί να έχουμε άλλες θέσεις και απόψεις, δικαίωμά τους.

Άλλο αυτό και άλλο να απειλείς, να εκβιάζεις και έμμεσα να θέτεις απειλή τη ζωή ενός ανθρώπου. Με αυτούς ταυτίστηκαν τα δημοσιογραφικά σκουπίδια και συμφέροντας που υπηρετούν τα επιχειρηματικά συμφέροντα. Οι άνθρωποι των γραμμάτων και των τεχνών. Ήδη έχετε εκτεθεί στα μάτια του κόσμου. Ενωθείτε και στηρίξτε τα ακραία στοιχεία, τρομοκράτες, αναρχικούς που θέλουν με το έτσι θέλω να επιβάλλουν την τάξη και τον νόμο απέναντι στην πλειοψηφία του κόσμου. Δε φοβάμαι για την ανάρτηση. Τον αποκαλού φρούτο, αφού αυτός με αποκαλεί μπιφτέκι. Αν είναι μάγκας, ας έρθει. Όχι όμως με κουκούλες και να κρυφτεί κάτω από το σπίτι μου. Κι αν δε μπορεί κατεβαίνω εγώ Αθήνα. Σαν άντρες όμως. Μόνοι μας. Γιατί όμως τα λένε αυτά; Γιατί υπηρετώ την πατρίδα και την πόλη μου; το 60% και εφαρμόζω το πρόγραμμά μου; Που δεν επιτρέπω καταλήψεις σε δημοτικά κτίρια; Εμείς εδώ στον Βόλο δε θα επιτρέψουμε να γίνει άνδρο ανομίας και αυθαιρεσίας»

error: Content is protected !!