Ζεσταίνουν… μηχανές σε Λ.Α.Β και Περιφέρεια

kolyndrini stafylopatis moras
milonas 728x90 1
728x110 2

Συνάντηση με τον πρόεδρο της Λέσχης Αυτοκινήτου Βόλου, Αντώνη Σταφυλοπάτη, είχε η Αντιπεριφερειάρχης Μαγνησίας, κ. Κολυνδρίνη με θέμα συζήτησης την 40η Ανάβαση Πορταριάς που προγραμματίζεται για το Φθινόπωρο. Στη συνάντηση παρών ήταν και ο περιφερειακός σύμβουλος, Θανάσης Μόρας που κατέχει και θέση μέλους στο Δ.Σ. της Λ.Α. Βόλου.

Ως «ζέσταμα» για τις ταχύτητες που θα …χτυπήσει το Φθινόπωρο η Μαγνησία, παρομοίασε τις προκαταρτικές συζητήσεις και τη συμβολή της Περιφέρειας στην εκδήλωση του μηχανοκίνητου αθλητισμού, με ποστάρισμά της στο προσωπικό της προφίλ στο Facebook: «Κάνοντας ζέσταμα ” για τις ταχύτητες που θα “χτυπήσουμε ” το Φθινόπωρο στη Μαγνησία …οι Άνθρωποι δίνουν αξία στα πάντα …ο Πρόεδρος της Λ.Α.Β κάνει περήφανο το Δημήτρη Γαρουφαλιά αλλά και εμάς που συνεργαζόμαστε με ανθρώπους που πρεσβεύουν αρχές στους χώρους που υπηρετούν με ήθος».

«Όλοι εμείς στην Λέσχη Αυτοκινητου Βόλου σε ευχαριστούμε ειλικρινά για την συμπαράσταση σου όλα αυτά τα χρόνια. Τίποτα δεν είναι τυχαίο. Προσωπικά θέλω να σε ευχαριστήσω για τα πάντα και κυριότερα για το πόσο θερμά αντιμετωπίζεις το Motorsport στην περιοχή» απάντησε ο πρόεδρος της Λ.Α.Β., κ. Σταφυλοπάτης.

error: Content is protected !!