Στέλλα Μπίζιου: Στεκόμαστε δίπλα στους εργαζόμενους του ΕΚΑΒ

03 103316504 657291884852290 6002741987056560584 n 780x405
fotou
ΜΥΛΩΝΑΣ ΝΕΟ

Συνάντηση εργασίας με τον πρόεδρο του ΕΚΑΒ κ. Νίκο Παπαευσταθίου πραγματοποίησε η βουλευτής Λάρισας της ΝΔ κα Στέλλα Μπίζιου στο πλαίσιο επίσκεψης της, μετά το lockdown που επέφερε η πανδημία του κορωνοϊού. Η κα Μπίζιου έθεσε στον πρόεδρο του ΕΚΑΒ μια σειρά ζητημάτων που άπτονται της καλύτερης λειτουργίας του ΕΚΑΒ στο νομό Λάρισας, ενώ είχε την ευκαιρία να ανταλλάξει απόψεις για την κατάσταση που επικρατεί στο σώμα.

Στέλλα Μπίζιου: Στεκόμαστε δίπλα στους εργαζόμενους του ΕΚΑΒΑμέσως μετά τη συνάντηση η Λαρισαία βουλευτής έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Επισκέφτηκα τον κ. Παπαευσταθίου και συζήτησα αναλυτικά μαζί του για όλα τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι εργαζόμενοι στο ΕΚΑΒ, θέτοντάς του κάποια σημαντικά ζητήματα που αφορούν το ΕΚΑΒ της Λάρισας, με κύριο αυτό της στελέχωσής του με επιπλέον προσωπικό, καθώς και την ανανέωση του στόλου των οχημάτων.

Στέλλα Μπίζιου: Στεκόμαστε δίπλα στους εργαζόμενους του ΕΚΑΒΕπέλεξα όμως αυτή τη συνάντηση για έναν ακόμη λόγο. Θέλησα στο πρόσωπο του προέδρου του ΕΚΑΒ να συγχαρώ και να ευχαριστήσω όλους τους εργαζομένους οι οποίοι κατά τη διάρκεια της καραντίνας έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους, με κίνδυνο την υγεία τους, για να βοηθήσουν όλους εμάς που τους έχουμε ανάγκη.

Η πολιτεία και η κυβέρνηση της ΝΔ θα σταθούν δίπλα στους εργαζομένους του ΕΚΑΒ δίνοντας τις απαιτούμενες λύσεις σε χρόνια προβλήματα που τους απασχολούν».

Πηγή: onlarissa.gr

KEN
error: Content is protected !!