Ο Ν. Ευαγγέλου για την έναρξη των Πανελλαδικών Εξετάσεων

eyaggelou kede
stergiou
fotou
728x110 3

Το μήνυμα του επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης του δήμου Ελασσόνας κ. Νίκου Ευαγγέλλου, στους υποψηφίους των Πανελλαδικών εξετάσεων:

Με αφορμή την έναρξη των πανελλαδικών εξετάσεων των μαθητών της Γ’ Λυκείου επιθυμώ να εκφράσω τις πιό θερμές ευχές μου για καλή επιτυχία στα παιδιά που κάνουν αυτό το δύσκολο και συνάμα όμορφο  βήμα  για το “πέρασμά” τους από τα μαθητικά θρανία , στα έδρανα των Τριτοβάθμιων  Εκπαιδευτικών Ιδρυμάτων.

Οι πανελλαδικές εξετάσεις είναι το πρώτο σκαλοπάτι για την εκπλήρωση των ονείρων τους και την μελλοντική επαγγελματική τους σταδιοδρομία.

Για να φτάσουν μέχρι εδώ εργάστηκαν σκληρά έχοντας δίπλα τους τις οικογένειές τους αλλά και τους δασκάλους τους.

Ειδικά φέτος ήταν μια πολύ δύσκολη χρονιά για όλους με κλειστά σχολεία λόγω πανδημίας και πολλές χαμένες διδακτικές ώρες.

Τίποτα όμως δεν θα πρέπει να σταθεί εμπόδιο σε αυτή την προσπάθεια.

Με πίστη στις δυνάμεις σας, νηφαλιότητα και ψυχραιμία θα τα καταφέρετε για μια ανοδική και δημιουργική πορεία.

Πρόκειται σίγουρα για ένα μεγάλο στοίχημα για όλους τους υποψηφίους, ωστόσο να έχετε κατά νου ότι η ζωή βρίσκεται μπροστά και καμία δυσκολία δεν θα πρέπει να σας απογοητεύσει.

Οποιαδήποτε δυσκολία κι αν αντιμετωπίσετε, συνεχίστε με ψηλά το κεφάλι. Οι εξετάσεις αυτές, αν και αποτελούν σημαντικό σταθμό δεν είναι η μοναδική και τελευταία ευκαιρία.

Καλή δύναμη σε όλους τους υποψηφίους, στις οικογένειες τους και φυσικά στον εκπαιδευτικό κόσμο που στέκεται δίπλα τους.

Πηγή: onlarissa.gr

728X100
error: Content is protected !!