Τιμήθηκαν στη Λάρισα οι πεσόντες του 1/38 Συντάγματος Ευζώνων στη «Μάχη της Σημαίας» (φωτο – βίντεο)

8 maxh ths shmaias larissa
ezgif.com gif maker
ΜΥΛΩΝΑΣ ΝΕΟ

Για 9η συνεχόμενη χρονιά η Επιτροπή Ιστορικής Μνήμης και Παράδοσης Νομού Λάρισας, τίμησε το πρωί της Κυριακής με επιμνημόσυνη δέηση και κατάθεση στεφάνων τους πεσόντες του 1/38 Συντάγματος Ευζώνων το 1917 στη «Μάχη της Σημαίας». Η εκδήλωση έλαβε χώρα στο χώρο του μνημείου, το οποίο βρίσκεται στην οδό Καρδίτσης μπροστά στο Κλειστό Γυμναστήριο της Λάρισας.

Τιμήθηκε η μνήμη των βασικών πρωτεργατών της αναδείξεως της Μάχης και του μνημείου που έφυγαν πρόωρα από κοντά μας: του Κων/νου Καρδαρά ιατρού-χειρουργού, του Δημητρίου Βάλλα δημοσιογράφου, του Δημητρίου Χατζηπλή αγρότη και του Κωνσταντίνου Σαμουρέλη π.αντιδημάρχου Δήμου Λαρισαίων.

Παρέστη ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Λαρισαίων Κοινόν» κ. Κωνσταντίνος Βαϊούλης και ο πρόεδρος του Μακεδονικού Συνδέσμου Λάρισας κ. Αλέκος Σοφιανίδης.

Κεντρικός ομιλητής ήταν ο Κωνσταντίνος Βαϊούλης ο όποιος σε δηλώσεις του επισήμανε τα εξής:

Δείτε φωτογραφίες:

Τιμήθηκαν στη Λάρισα οι πεσόντες του 1/38 Συντάγματος Ευζώνων στη «Μάχη της Σημαίας» (φωτο – βίντεο)Τιμήθηκαν στη Λάρισα οι πεσόντες του 1/38 Συντάγματος Ευζώνων στη «Μάχη της Σημαίας» (φωτο – βίντεο)Τιμήθηκαν στη Λάρισα οι πεσόντες του 1/38 Συντάγματος Ευζώνων στη «Μάχη της Σημαίας» (φωτο – βίντεο)Τιμήθηκαν στη Λάρισα οι πεσόντες του 1/38 Συντάγματος Ευζώνων στη «Μάχη της Σημαίας» (φωτο – βίντεο)Τιμήθηκαν στη Λάρισα οι πεσόντες του 1/38 Συντάγματος Ευζώνων στη «Μάχη της Σημαίας» (φωτο – βίντεο)Τιμήθηκαν στη Λάρισα οι πεσόντες του 1/38 Συντάγματος Ευζώνων στη «Μάχη της Σημαίας» (φωτο – βίντεο)Τιμήθηκαν στη Λάρισα οι πεσόντες του 1/38 Συντάγματος Ευζώνων στη «Μάχη της Σημαίας» (φωτο – βίντεο)Τιμήθηκαν στη Λάρισα οι πεσόντες του 1/38 Συντάγματος Ευζώνων στη «Μάχη της Σημαίας» (φωτο – βίντεο)Τιμήθηκαν στη Λάρισα οι πεσόντες του 1/38 Συντάγματος Ευζώνων στη «Μάχη της Σημαίας» (φωτο – βίντεο)Τιμήθηκαν στη Λάρισα οι πεσόντες του 1/38 Συντάγματος Ευζώνων στη «Μάχη της Σημαίας» (φωτο – βίντεο)

Πηγή: onlarissa.gr

error: Content is protected !!