ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Τις ευχές των πιστών δέχθηκε ο Ιερώνυμος – «Η Λάρισα με έχει ”σκλαβώσει”, είναι ο τόπος μου πλέον…» (φωτο)

104102411 262024485053689 5326836627607742965 n
ezgif.com gif maker
ΜΥΛΩΝΑΣ ΝΕΟ

Τις ευχές πιστών και κληρικών δέχθηκε το απόγευμα της Δευτέρας στο Επισκοπείο της Μητρόπολης ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Λαρίσης και Τυρνάβου κ. Ιερώνυμος, για τα ονομαστήριά του.

Σε δηλώσεις του ευχαρίστησε όλους όσοι βρέθηκαν χθες και σήμερα στις λειτουργίες στον Άγιο Αχίλλιο, καθώς και όσους τον επισκέφθηκαν το απόγευμα στο Επισκοπείο. «Η Λάρισα με έχει ”σκλαβώσει”, είναι ο τόπος μου πλέον», τόνισε σε δηλώσεις του, προσθέτοντας πως η αγάπη που λαμβάνει τον ωθεί να προσπαθεί ακόμη περισσότερο για τον τόπο αυτό.

Ακόμη, ανέφερε πως ο κορωνοϊός πήγε πίσω τα σχέδια της Μητρόπολης, κάτι που αναμένεται να αλλάξει στο άμεσο μέλλον.

Δείτε φωτογραφίες:

Τις ευχές των πιστών δέχθηκε ο Ιερώνυμος - «Η Λάρισα με έχει ''σκλαβώσει'', είναι ο τόπος μου πλέον...» (φωτο)Τις ευχές των πιστών δέχθηκε ο Ιερώνυμος - «Η Λάρισα με έχει ''σκλαβώσει'', είναι ο τόπος μου πλέον...» (φωτο)Τις ευχές των πιστών δέχθηκε ο Ιερώνυμος - «Η Λάρισα με έχει ''σκλαβώσει'', είναι ο τόπος μου πλέον...» (φωτο)Τις ευχές των πιστών δέχθηκε ο Ιερώνυμος - «Η Λάρισα με έχει ''σκλαβώσει'', είναι ο τόπος μου πλέον...» (φωτο)Τις ευχές των πιστών δέχθηκε ο Ιερώνυμος - «Η Λάρισα με έχει ''σκλαβώσει'', είναι ο τόπος μου πλέον...» (φωτο)Τις ευχές των πιστών δέχθηκε ο Ιερώνυμος - «Η Λάρισα με έχει ''σκλαβώσει'', είναι ο τόπος μου πλέον...» (φωτο)Τις ευχές των πιστών δέχθηκε ο Ιερώνυμος - «Η Λάρισα με έχει ''σκλαβώσει'', είναι ο τόπος μου πλέον...» (φωτο)Τις ευχές των πιστών δέχθηκε ο Ιερώνυμος - «Η Λάρισα με έχει ''σκλαβώσει'', είναι ο τόπος μου πλέον...» (φωτο)

Πηγή: onlarissa.gr

error: Content is protected !!