Πωλείται το σημείο αναφοράς της Μηλίνας Πηλίου – Επιχειρηματική ευκαιρία

20200111 152143 1 2048x1536 1 1024x768 1 1

Όποιος έχει επισκεφτεί τη Μηλίνα συνήθως βλέπει ένα από τα πιο ωραία ηλιοβασιλέματα και απολαμβάνει τις τοπικές γεύσεις της περιοχής. Σίγουρα επίσης έχει ψωνίσει από το «ΣΗΠΙΑΣ» , το κεντρικότατο μάρκετ της περιοχής της κ. Ευμορφίας Βαίτση, που τα τελευταία 21 χρόνια έχει εξυπηρετήσει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο αρκετό κόσμο. Τα εκλεκτά προϊόντα της που έχουν ανεβάσει τον πήχυ της ποιότητας στην περιοχή και η επαγγελματική εξυπηρέτηση έχουν καταστήσει την επιχείρηση μια από τις δυνατές επιχειρήσεις του τόπου μας αποκτώντας μια αρκετά μεγάλη σταθερή πελατεία επι σειρά ετών.

KEN 4

Οφείλουμε να ομολογήσουμε δε, πως η επιτυχία της δεν οφείλεται μόνο στα παραπάνω αλλά και στην ιδέα της ίδιας να επεκτείνει την επιχείρηση λειτουργώντας με επιτυχία παράλληλα ένα μανάβικο και το ταχυδρομείο της περιοχής. Αυτή η επιχείρηση (μάρκετ-μανάβικο-ταχυδρομείο) μετά από απόφαση της ιδιοκτήτριας να μετακομίσει στο Βόλο, θ’ αλλάξει χέρια. Η ίδια  ενημέρωσε πως πουλάει την επιχείρηση σε όποιον τυχερό/ενδιαφερόμενο θέλει να το δουλέψει και να συνεχίσει μ’ επιτυχία την πορεία που χάραξε. 

Μια πραγματική ευκαιρία, σ ένα ειδυλλιακό μέρος που σφύζει από τουρισμό αρκετούς μήνες το χρόνο. Σε όποιον το αναλάβει…Καλές δουλειές!

Επικοινωνήστε με την ιδιοκτήτρια και πάρτε τις πληροφορίες που θέλετε στο τηλέφωνο 6972998152

error: Content is protected !!