ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Τα αποτελέσματα των εκλογών στον Α.Σ. Ρήγας Φεραίος

104057443 1450030165168994 5917447159224491255 n
stergiou
fotou
ΜΥΛΩΝΑΣ ΝΕΟ

Την Παρασκευή, 12 Ιουνίου 2020, στην αίθουσα ΚΑΠΗ της κωμοπόλεως, παρουσία πλήθους μελών, πραγματοποιήθηκε η 2η Γενική Συνέλευση και οι αρχαιρεσίες για την ανάδειξη νέου διοικητικού συμβουλίου του Α.Σ Βελεστίνου ‘’Ρήγας Φεραίος’’.

KENT728X100 1

Οι εκλογές διενεργήθηκαν, για πρώτη φορά στην ιστορία του Συλλόγου, παρουσία δικαστικού αντιπροσώπου, όπως προβλέπεται από τις διατάξεις του άρθρου έβδομου του Ν.4369/2019 (Νέος Αθλητικός Νόμος) σε συνδυασμό με το άρθρο 27 του νέου καταστατικού. Τα νέα μέλη που θα απαρτίζουν το διοικητικό συμβούλιο, κατά αλφαβητική σειρά, είναι οι εξής:

Αραμπατζής Χαράλαμπος του Αλεξάνδρου

Βούλγαρης Ηλίας του Δημητρίου

Γιάτσιος Κωνσταντίνος του Αθανασίου

Γκόμας Στέργιος του Κωνσταντίνου

Καρασμάνογλου Αχιλλέας του Χρήστου

Κατσίκης Θεοφάνης του Γεωργίου

Μπαλαμώτης Ιωάννης του Δημητρίου

Ντόβας Αντώνιος του Γεωργίου

Ντόβας Κωνσταντίνος του Γεωργίου

Περδίκης Ευάγγελος του Χρήστου

Σιουμουρέκης Ιωάννης του Κωνσταντίνου

Τρίγκας Χρήστος του Μιχαήλ

Κατά την 1η συνεδρίαση έγινε η συγκρότηση σε σώμα του νέου Δ.Σ. και μετά από ψηφοφορία ομόφωνα ανακηρύχθηκαν οι:Κωνσταντίνος Αθ. Γιάτσιος (Πρόεδρος)Ιωάννης Κ. Σιουμουρέκης (Αντιπρόεδρος)Αντώνης Γ. Ντόβας (Γεν. Γραμματέας)Ευάγγελος Χρ. Περδίκης (Ταμίας)Χρήστος Μ. Τρίγκας (Γεν. Αρχηγός)Αχιλλέας Χρ. Καρασμάνογλου (Έφορος)Ηλίας Δ. Βουλγαρης (Μέλος – υπεύθυνος θεμάτων ΕΠΣΘ)Ιωάννης Δ. Μπαλαμώτης (Μέλος)Κωνσταντίνος Γ. Ντόβας (Μέλος)Χαράλαμπος Αλ. Αραμπατζής (Μέλος)Στέργιος Κ. Γκόμας (Μέλος)Θεοφάνης Γ. Κατσίκης (Μέλος)Το Δ.Σ. εκφράζει τις ευχαριστίες του προς τα μέλη που έλαβαν μέρος στην εκλογική διαδικασία.Η συμβολή όλων, με την ενεργή και άμεση συνεργασία του Δ.Σ. και των μελών, κρίνεται απαραίτητη για την επίτευξη των στόχων, στηρίζοντας με τον τρόπο αυτό, τον σύλλογο καμάρι του Βελεστίνου, τον ΡΗΓΑ μας!

error: Content is protected !!