Για υποκίνηση επεισοδίων κάνει λόγο ο Κώστας Αγοραστός – «Ξαφνικά» στο στόχαστρο η Περιφέρεια (φωτο)

DSC 0034 perifereia skoupidia volos synedriasi

Για υποκινούμενα επεισόδια στην ΑΓΕΤ έκανε λόγο κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης του Περιφερειακού Συμβουλίου ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας κ. Κώστας Αγοραστός.

Όπως τόνισε η περιφέρεια βρέθηκε «ξαφνικά» στο στόχαστρο, με τις διαμαρτυρίες να μεταφέρονται από το Βόλο (όπου ξεκίνησαν το Σάββατο) και στη Λάρισα χθες και σήμερα.

Ο κ. Αγοραστός τόνισε πως οι αποφάσεις που παίρνονται, γίνονται υπό το υπάρχον νομοθετικό πλαίσιο που αφορά τον περιβάλλον.

Να σημειωθεί εδώ πως τόσο η Λαϊκή Συσπείρωση Θεσσαλίας όσο και η Αριστερή Παρέμβαση ζήτησαν την απόσυρση των αστυνομικών δυνάμεων, ενώ η δεύτερη αποχώρησε όταν δε συνέβη κάτι τέτοιο.

Δεκάδες διαδηλωτές βρίσκονται έξω από την περιφέρεια Θεσσαλία αυτή τη στιγμή, όπου διεξάγεται συζήτηση για την καύση σκουπιδιών στο Βόλο, υπό ισχυρό αστυνομικό κλοιό.

Δείτε φωτογραφίες:

Για υποκίνηση επεισοδίων κάνει λόγο ο Κώστας Αγοραστός - «Ξαφνικά» στο στόχαστρο η Περιφέρεια (φωτο)Για υποκίνηση επεισοδίων κάνει λόγο ο Κώστας Αγοραστός - «Ξαφνικά» στο στόχαστρο η Περιφέρεια (φωτο)Για υποκίνηση επεισοδίων κάνει λόγο ο Κώστας Αγοραστός - «Ξαφνικά» στο στόχαστρο η Περιφέρεια (φωτο)Για υποκίνηση επεισοδίων κάνει λόγο ο Κώστας Αγοραστός - «Ξαφνικά» στο στόχαστρο η Περιφέρεια (φωτο)Για υποκίνηση επεισοδίων κάνει λόγο ο Κώστας Αγοραστός - «Ξαφνικά» στο στόχαστρο η Περιφέρεια (φωτο)Για υποκίνηση επεισοδίων κάνει λόγο ο Κώστας Αγοραστός - «Ξαφνικά» στο στόχαστρο η Περιφέρεια (φωτο)Για υποκίνηση επεισοδίων κάνει λόγο ο Κώστας Αγοραστός - «Ξαφνικά» στο στόχαστρο η Περιφέρεια (φωτο)Για υποκίνηση επεισοδίων κάνει λόγο ο Κώστας Αγοραστός - «Ξαφνικά» στο στόχαστρο η Περιφέρεια (φωτο)Για υποκίνηση επεισοδίων κάνει λόγο ο Κώστας Αγοραστός - «Ξαφνικά» στο στόχαστρο η Περιφέρεια (φωτο)Για υποκίνηση επεισοδίων κάνει λόγο ο Κώστας Αγοραστός - «Ξαφνικά» στο στόχαστρο η Περιφέρεια (φωτο)Για υποκίνηση επεισοδίων κάνει λόγο ο Κώστας Αγοραστός - «Ξαφνικά» στο στόχαστρο η Περιφέρεια (φωτο)Για υποκίνηση επεισοδίων κάνει λόγο ο Κώστας Αγοραστός - «Ξαφνικά» στο στόχαστρο η Περιφέρεια (φωτο)Για υποκίνηση επεισοδίων κάνει λόγο ο Κώστας Αγοραστός - «Ξαφνικά» στο στόχαστρο η Περιφέρεια (φωτο)Για υποκίνηση επεισοδίων κάνει λόγο ο Κώστας Αγοραστός - «Ξαφνικά» στο στόχαστρο η Περιφέρεια (φωτο)

Πηγή: onlarissa.gr

error: Content is protected !!