Αγοραστός εναντίον Παπανάτσιου: Τότε… δεν έστελνε καμία επιστολή

AGORASTOS PAPANATSIOU
stergiou
fotou
728x110 3

Από τα βέλη του Περιφερειάρχη Θεσσαλίας, κ. Αγοραστού, δεν ξέφυγε ούτε η τέως υφυπουργός οικονομικών και βουλευτής Μαγνησίας με τον ΣΥΡΙΖΑ, κ. Παπανάτσιου, η οποία με επιστολή της, ζήτησε την αναβολή της συζήτησης του θέματος για την έγκριση μελέτης περιβαντολλογικών επιπτώσεων από τη δημιουργία εργοστασίου επεξεργασίας απορριμμάτων στον Βόλο.

728X100 3 1

Ο κ. Αγοραστός τόνισε, σχετικά, κατά τη διάρκεια της  συνέντευξής του στην τηλεόραση του ΑΣΤΡΑ: «Κατ’ αρχάς λέμε όχι στον λαϊκισμό και όχι στο ψέμα. Λέμε, επίσης, όχι σε μία διαδικασία που δείχνει πολιτική δειλία, διότι αυτό το θέμα το γνωρίζουν πολύ καιρό πριν, χρόνια θα έλεγα.

Φορέας του έργου κατασκευής αυτού του εργαστασίου είναι ο ΣΥΔΙΣΑ. Αυτό το έργο σχεδιάστηκε βάσει της εθνικής στρατηγικής διαχείρισης απορριμμάτων .

Ποιος ψήφισε αυτή τη στρατηγική διαχείρισης των απορριμμάτων; Ο ΣΥΡΙΖΑ.

Η κ. Παπανάτσιου τότε δεν μου έστειλε καμία επιστολή, ή δεν έστειλε καμία επιστολή σε συναδέρφους της, ή στην κυβέρνηση ώστε να μην ψηφίσουν και κάνουν νόμο του κράτους αυτή την εθνική στρατηγική διαχείρισης των απορριμμάτων.

Συνεπώς, εδώ και τρία χρόνια κάποιοι θέλουν βγουν από το κάδρο της ευθύνης και να μπουν κάποιοι άλλοι που δεν έχουν και καμία ευθύνη. Η Περιφέρεια έχει μόνο γνωμοδοτικό χαρακτήρα, όπως έχουν κι άλλες υπηρεσίες και άλλοι φορείς. Όλες αυτές οι γνωμοδοτήσεις θα πάνε στην αποκεντρωμένη διοίκηση και θα πάρει την απόφαση».

error: Content is protected !!