ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Ενοικιάζεται δημοτικό κατάστημα στον Αλμυρό

enoikiazetai
stergiou
fotou
Ontopoulos780x90

Σε ενοικίαση δημοτικών ακινήτων προχωρά ο Δήμος Αλμυρού.

KENT728X100

Αναλυτικά:

Την κατάρτιση και την έγκριση των όρων για την εκμίσθωση του ισόγειου παραλιακού καταστήματος που βρίσκεται στη θέση Αη Γιάννης της κοινότητας Ευξεινούπολης και δύο ελαιοπεριβόλων στις θέσεις «Κούβελος» και «Ελίτσα» που αποτελούν κληροδοτήματα της Αγγελικής Τσούκα αποφάσισε το δημοτικό συμβούλιο.

Το δημοτικό κατάστημα, βρίσκεται εντός γηπέδου 4.607,00 τ.μ., στην παραλία της Ευξεινούπολης και συγκεκριμένα στη θέση «Αη Γιάννης»  Ευξεινούπολης αποτελούμενο από:  μεταλλικά στέγαστρα στο περιβάλλοντα χώρο έμπροσθεν του καταστήματος για την ανάπτυξη τραπεζοκαθισμάτων έκτασης συνολικού εμβαδού 727,35τ.μ

Σύμφωνα με τις αποφάσεις, το ελαιοπερίβολο στη θέση «Κούβελος» Αμαλιάπολης, θα εκμισθωθεί με ελάχιστο όριο πρώτης προσφοράς 350 ευρώ ετησίως, πληρωτέο σε τέσσερις ισόποσες δόσεις.

Το δεύτερο ελαιοπερίβολο στη θέση «Ελίτσα» Αμαλιάπολης θα εκμισθωθεί με ελάχιστο όριο πρώτης προσφοράς το ποσό των 1.000 ευρώ πληρωτέο επίσης σε τέσσερις ισόποσες δόσεις ετησίως με ενοικίαση τετραετή.

Οι ενδιαφερόμενοι για περισσότερες πληροφορίες μπορούν να απευθυνθούν στο site του δήμου Αλμυρού στην ηλεκτρονική διεύθυνση almyros-city.gr

error: Content is protected !!