«Κοροϊδία Αγοραστού – Κολυνδρίνη»

kairas
milonas 728x90 1
728x110 2

Κοροϊδία θεωρεί τη θέση του Περιφερειάρχη Θεσσαλίας, κ. Αγοραστού και της Αντιπεριφερειάρχη κ. Κολυνδρίνη, ο πρώην πρόεδρος του Συνδέσμου Εμποροϋπαλλήλων και ιδιωτικών υπαλλήλων Βόλου και Νέας Ιωνίας και μέλος της Πλεύσης Ελευθερίας, κ. Γιάννης Κάιρας.

Αναλυτικά στη δήλωσή του αναφέρει: Η κοροϊδία της Κολυνδρίνη Αγοραστού χθες στην συνεδρίαση του Περιφερειακού συμβουλίου είναι παραπάνω από εμφανής , αφού η γνωμοδότηση τους ότι το ψηφίζω την δημιουργία εργοστασίου από τον Δήμο Βόλου,  αλλά οχι να κατασκευάζει SRF που ρητά είναι στον “Εθνικό Σχεδιασμό” των Κυβερνήσεων των ΝΔ αλλά και του ΣΥΡΙΖΑ , είναι βούτυρο στο ψωμί του Μπέου και της ΑΓΕΤ και των σχεδίων τους να γίνει ο Βόλος μας αποτεφρωτήρας σκουπιδιών..

Και με τον κλέφτη δηλαδή και με τον Αστυνόμο , η Κολυνδρίνη και ο Αγοραστός..

Αυτά να τα βλέπουν οι πολίτες αφού ο Μπέος και ο Αγοραστός είναι συνεταιράκια εκλογικά και πολιτικά στις δύο τελευταίες τετραετίες!

Πλέον μόνο το κίνημα κατά της καύσης σκουπιδιών μέσα από τους αγώνες του με την συμμετοχή όλων των πολιτών, μπορεί να προστατεύσει τον Βόλο μας από το να γίνει η πιο καρκινογόνα περιοχή της Ελλάδας.

Είναι η μόνη επιλογή μας , αφού οι πολιτικοί ταγοί , βουλευτές , στελέχη και υπουργοί των μεγάλων κομμάτων αποδεικνύονται χαμαιλέοντες και μάστερ στην υποκριτική τέχνη(μια υπερ της καύσης μια τεχνηέντως για πολιτικά τους οφέλη κατά αυτής) που θα ζήλευε και ο αείμνηστος Κάρολος Κουν!

Κάϊρας Γιάννης μέλος της ΠΛΕΎΣΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ

Π. Πρόεδρος του Συνδέσμου Εμποροϋπαλλήλων και ιδιωτικών υπαλλήλων Βόλου και Νέας Ιωνίας

error: Content is protected !!