ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Ο «μαϊμού» γιατρός με έδρα το Πήλιο «έφαγε» 55 εκατ. ευρώ από τον Κοντομηνά

43b79eb12a719bbc25c272312b96ea94 XL

Σε μια σοβαρή αποκάλυψη για τον «μαϊμού» γιατρό του Κορωπίου, που συνελήφθη γιατί εξαπατούσε με τις δήθεν επιστημονικές του γνώσεις ασθενείς με καρκίνο, προχώρησε ο δημοσιογράφος Δήμος Βερύκιος. Σύμφωνα με όσα αποκάλυψε το TheNewspaper.gr ο γιατρός είχε δράση και στη Μαγνησία, τόσο με πελάτες που πίστεψαν τη δράση του, όσο και για την προμήθεια των υλικών του, αφού αγόραζε βότανα από την Πορταριά και βαλσαμέλαιο από τη Μακρινίτσα, ενώ φέρεται να έβρισκε συχνά στέγη σε μοναστήρι του Πηλίου και να αναλαμβάνει την ιατρική και διατροφική παρακολούθηση των μοναχών, “ψαρεύοντα”ς παράλληλα απεγνωσμένους πελάτες.

KEN 728X100

Όπως είπε ο δημοσιογράφος στο ραδιόφωνο του Alpha και την εκπομπή «Ραντάρ», ο 47χρονος που μεταξύ άλλων κατηγορείται για τον θάνατο ενός ηλικιωμένου και δύο ανήλικων παιδιών, είχε εξαπατήσει μέχρι και τον Δημήτρη Κοντομηνά. Μάλιστα, σύμφωνα με τον Δήμο Βερύκιο, κατάφερε να αποσπάσει από τον γνωστό επιχειρηματία το ποσό των 55 εκατ. ευρώ.

Ειδικότερα, ο «μαϊμού» γιατρός φέρεται πριν από αρκετά χρόνια να είχε πλησιάσει τον Δημήτρη Κοντομηνά, προσπαθώντας να του πουλήσει αρχεία πρώην στελέχους της ΕΥΠ που ήθελε η… CIA, καθώς και προηγμένα δορυφορικά συστήματα από τις ΗΠΑ.Η υπόθεση αυτή έχει πάρει τον δρόμο της Δικαιοσύνης.

Υπενθυμίζεται ότι σε βάρος του ψευτογιατρού ασκήθηκε δίωξη για ανθρωποκτονία κατά συρροή, διακίνηση ναρκωτικών ουσιών, αντιποίηση ιατρικού λειτουργήματος και απάτη. Ο κατηγορούμενος ζήτησε και έλαβε προθεσμία να απολογηθεί στον ανακριτή τη Δευτέρα.

error: Content is protected !!