Συνεργασία πολλών επιπέδων ανακοίνωσαν Ολυμπιακός Βόλου και Ρήγας Φεραίος

tsekouras siamourekis
milonas 728x90 1
728x110 2

Σε ανακοίνωση συνεργασίας μεταξύ του Ολυμπιακού Βόλου και του Ρήγα Φεραίου σε πολλά επίπεδα, προχώρησαν οι δύο σύλλογοι της Μαγνησίας.

Η ανακοίνωση του Ολυμπιακού Βόλου:

«Στο πλαίσιο του σχεδίου για την ανάπτυξη των σχέσεων της διοίκησης του Ολυμπιακού Βόλου με τις διοικήσεις των ερασιτεχνικών ομάδων του νομού μας πραγματοποιήθηκε η πρώτη συνάντηση στα γραφεία του συλλόγου μεταξύ του προέδρου του Α.Σ. Ολυμπιακός Βόλου 1937 και υπευθύνου όλων των τμημάτων υποδομής ποδοσφαίρου κ. Νίκου Τσεκούρα και του αντιπροέδρου του Ρήγα Φεραίου κ. Ιωάννη Σιουμουρέκη.

Τέθηκαν όλα τα θέματα που έχουν στόχο την συνέχιση αλλά και την περαιτέρω ανάπτυξη των καλών σχέσεων και της συνεργασίας μεταξύ των  Διοικήσεων των δύο ιστορικών σωματείων σε όλους τους τομείς.

Ο κ. Τσεκουρας αναφέρθηκε στην μεγάλη προσφορά του Ρήγα Φεραίου στο τοπικό ποδόσφαιρο ενός από τα ιστορικότερα σωματεία της περιοχής μας και επισήμανε την ανάγκη της ανάπτυξης των σχέσεων και της συνεργασίας για το καλό του ποδοσφαίρου.

Ο κ. Σιουμουρέκης από την πλευρά του εξέφρασε τις ευχαριστίες του για την πρόσκληση και υπογράμμισε ότι η διοίκηση του Ρήγα Φεραίου ήταν, είναι και θα είναι πάντα ανοικτή σε οποιαδήποτε ενέργεια γίνεται για την ανάπτυξη και το καλό του ποδοσφαίρου..

Ευχήθηκε επίσης  η νέα προσπάθεια που ξεκινά ο Ολυμπιακός Βόλου να αγκαλιαστεί από όλους τους φιλάθλους ώστε να επιστρέψει γρήγορα στη Σούπερ Λιγκ. Από τη διοίκηση του Ολυμπιακού Βόλου ανακοινώθηκε ότι θα γίνουν συναντήσεις με όλες τις διοικήσεις των ερασιτεχνικών ομάδων».

Η ανακοίνωση του Ρήγα Φεραίου:

«Ο Α.Σ Βελεστίνου ΡΗΓΑΣ ΦΕΡΑΙΟΣ και ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ εγκαινιάζουν φέτος μια πρωτοποριακή συνεργασία, όπου με την πάροδο του χρόνου θα επεκταθεί σε πολλά επίπεδα.

Μεταξύ άλλων, η συνεργασία θα αφορά στον δανεισμό ποδοσφαιριστών και στην πραγματοποίηση φιλικού αγώνα στο πλαίσιο της προετοιμασίας των ομάδων, εν’ όψει της νέας ποδοσφαιρικής περιόδου.

Σύντομα θα ανακοινωθούν οι δράσεις των δυο ομάδων, στο πλαίσιο της συνεργασίας που εγκαινιάστηκε κατά την χθεσινή (18/6/2020) συνάντηση που είχαν ο Αντιπρόεδρος του ΔΣ Ιωάννης Σιουμουρέκης με διοικητικά στελέχη του Ολυμπιακού Βόλου και θα επεκταθεί και σε άλλους τομείς εκτός των τεσσάρων γραμμών του γηπέδου!»

error: Content is protected !!